SUPPLIER MOZZARELLA SHREDDED CHEESE KINI DI BATU PAHAT

SUPPLIER MOZZARELLA SHREDDED CHEESE KINI DI BATU PAHAT | Cheese habis pulak! Nak cari mana ni kalau Tesco atau Aeon Big pun kehabisan stok? Jangan risau! Kepada pengusaha pengusaha makanan berasaskan cheese di Batu Pahat, macam susah kan nak cari supplier mozzarella shredded cheese dekat sini? Dah tak perlu susah susah nak cari, Dapo Uncle boleh supply untuk korang. Yang mana duk area Batu Pahat tuh, boleh order direct dan yang bestnya COD disediakan (Caj mengikut kawasan.)




HARGA MOZZARELLA SHREDDED CHEESE
Mozzarella Shredded Cheese 250 gram - RM10 .00
Mozzarella Shredded Cheese  500 gram - RM18.00
Mozzarella Shredded Cheese  1 kg - RM35.00

**************

📍 Lokasi : Parit Haji Sidek, Batu Pahat (Berdekatan BP Mall)
C.O.D disediakan. 🚚

UNTUK MAKLUMAT LANJUT, Sila Hubungi
🤙016-349 3809 (Uncle)

Dapatkan segera sementara stok masih ada.
Stok adalah TERHAD!

No comments:

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Powered by Blogger.