WORDLESS WEDNESDAY | NOTE BOOK FROM EDUCITY EDUCATORS CONFERENCE 2019

WORDLESS WEDNESDAY | NOTE BOOK FROM EDUCITY EDUCATORS CONFERENCE 2019

Uyul berkesempatan ke Educity Educators Conference 2019 yang lepas. Wahh kemahin banyak note book Uyul dapat dalam goodies bag. Banyak banyak ni nak buat apa? Nak kata rajin menulisnya idakkklahh kan.


Haaaa dah tahu dah nak bagi siapa. Yaaaaa Encik Syahmi kita laaaa. Dia kan baru je start business baru. Boleh lah dia gunakan segala note book ni untuk record semua kerja kerja dia. Dari Uyul membazir je tak buat apa dengan note book ni, baik hadiahkan pada dia yang amat memerlukan.

2 comments:

  1. wah best nya. kak pun jenis tak suka nak guna buku nota jugak. haha. alihnya buku nota camtu dok dalam peti kaca lak jadi hiasan. huhuhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Powered by Blogger.