COOKIES AMORE DOUBLE CHIP PRODUK KELUARAN MUSLIM SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA

COOKIES AMORE DOUBLE CHIP PRODUK KELUARAN MUSLIM SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA | Salam. Fuhh, sejak sejak Syahmi kawal pemakanan Uyul, Uyul memang tak berpeluang langsung nak rasa makanan manis manis nih ekkk. Takde lah kawal apa pun, cuma Uyul  nih tengah diet-cut-sugar. So memang idoklah ambil cookies sebagai snack. Tapi tapi tapi! Cakap pasal produk Muslim, hahhhh! Terus Syahmi bagi Uyul try satu cookies  dari Amore Global Enterprise. Produk ini telah dikilangkan di Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Fuhhh dekat betul ya dengan rumah kita.


Antara ingredients Amore Double Chip Cookies adalah berasaskan tepung, butter, telur, gula, essence vanila, garam, tepung Cinnamon, badam dan Chocolate Chip. Haaaa ada amaran ya untuk yang allergik, di packaging Amore Cookies nih ada stated ianya mengandungi kacang dan telur. Yang tak boleh makan kacang tuh, ambil dalam kuantiti sedikit.



Happy betul seketul Uyul Rosli ya bila dapat 2 pek Amore Double Chip Cookies nih. Fuhh! Mestilah happy weyhh. Orang kemahin cakap sedap, kita mestilah kena try!

Rindu Pada Gigitan Yang Pertama


Fuhhhh! Nampak tak muka Uyul yang macam apa tuh. Kemahin ye ekspresi muka tuh. Tapi serius, memang sedappp weyhh. Sebab tu muka main peranan! Hahaha, Uyul tak drama okayyy! Dah laaaa cookies nih krup krap krup krappp! Dia punya rangup tuh MashaAllah sedapp betul.

Sesuai lah dengan tagline Rindu Pada Gigitan Yang Pertama, baru rasa sekeping, tak sedar dah berkeping keping kita duk gigit ya. Korang mesti kena dapatkan Amore Double Chip Cookies nih dan rasa keenakan gigitan pertamanya okay! Kena beli sendiri sebab Uyul tak nak share dengan sesiapa!


PELUANG JANA PENDAPATAN DENGAN AMORE DOUBLE CHIP COOKIES!

Korang yang nak jana pendapatan sampingan, masih tercari cari lagi produk untuk jual, boleh cuba jadi Dropship atau Agent Amore Double Chip Cookies nih. Jom tengok detailsnya dibawah!


Super Dropship
Modal permulaan untuk menjadi Super Dropship Amore Double Chip:

Modal = RM 120.00/10 pek
1. Anda akan dapat 8 pek Amore Cookies dan percuma 2 pek percubaan
2. Pos percuma Semenanjung Malaysia
3. Reward Top Dropship
4. Offer pengedar / agent
5. Support group whatapps / contest strategi buat duit

Untung = RM 80.00
1. Anda mestilah menjual pada harga yang disarankan dan dipantau oleh HQ
2. Harga jualan 1 pek = RM20.00 (rate discount harga jualan RM15 – 20)
3. Harga dah termasuk charge COD jika hendak melakukan penghantaran (biasanya customer bila mintak cas cod diorang sukar untuk membeli)
4. Kadar keuntungan 1 pek RM8.00 ( jika tiada diskaun )

Penting!!
Anda mestilah mendapatkan testimoni pelanggan, gambar serta video untuk meningkatkan jualan anda. Anda usaha, anda buat, anda dapat.


Agent
Modal permulaan untuk menjadi Agent Amore Double Chip

Modal = RM480.00 / 40 pek / 2 karton
1. Anda akan dapat 36 pek Amore Cookies dan percuma 4 pek percubaan
2. Free postage semenanjung
3. Reward top agent upgrade stokis
4. Support group whatapps
5. Dapat offer stokis negeri
6. Group contest

Untung = RM320.00 / 40 pek / RM20.00
1. Anda mestilah menjual pada harga yang disarankan dan dipantau oleh hq
2. Harga jualan 1 pack = rm20.00 ( rate discount harga jualan rm15 – 20 )
3. Harga itu include charge cod jika hendak melakukan penghantaran (biasanya customer bila mintak cas cod diorang sukar untuk membeli )
4. Kadar keuntungan 1 pack rm8.00 ( jika tidak berlaku discount )

Penting!!
Anda mestilah mendapat testimoni pelanggan, gambar serta video untuk meningkatkan jualan anda. Anda usaha, anda buat anda dapat.


Untuk maklumat lanjut, layari:

Website

Facebook

Instagram

Whatssap 
011-3770 1174

3 comments:

  1. nak rasa jugak nanti.. saje je tau uyul ni buat org lain pun teringin nak rasa.. haha

    ReplyDelete
  2. adui lapor pulak menengoknye malam2 gini

    ReplyDelete
  3. Memang sedap biksut ni...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Powered by Blogger.