THE BEST ONLINE FLOWER DELIVERY IN JOHOR

THE BEST ONLINE FLOWER IN JOHOR | Salam. Hai korang. Selamat pagi. Mulakan hari anda dengan positive vibes, nescaya satu hari nih hari anda akan dipenuhi dengan perkara bermanfaat. So, apa yang senyum senyum bangun pagi nih Syazwani? Ecehhh lain maciammmm dia punya happy tau. Mana tak nyaaa, sekarang dah ada the best online flower in Johor tau. Ingat tak Uyul pernah review tentang Flower Chimp? Alaaaa pelaburan hampir 6 Juta di Asia Tenggara tuh? Boleh baca di entri ini >>>>> http://www.uyulrosli.com/2018/08/pelaburan-6-juta-flower-chimp-di-asia-tenggara.html.



Ni yang rasa nak buat surprise untuk yang tersayang nih. Sebab dah available dekat Johor jugakkkkk! Maknanya boleh laa kan order senyap senyap untuk ehem ehem. Hahaha. Takde laaa bukan nak order untuk sesiapa pun, ingat nak order untuk Mak dan Abah. Tapi anniversary mereka da lepas bulan April. Haa tapi, kalau nak buat surprise tak perlu pun tunggu hari hari istimewa. Betul tak?

Apa yang menarik perhatian Uyul, Flower Chimp ini diusahakan oleh dua orang usahawan muda kacak berasal dari Jerman. Wow! Bila baca profile mereka, rasa macam lagi lah teruja nak order untuk orang tersayang.

Haaa jom tengok latar belakang Flower Chimp secara ringkas di bawah:

Flower Chimp telah ditubuhkan oleh dua usahawan dari Jerman, Maximilian Lotz dan Niklas Frassa yang telah lama bertapak di Asia Tenggara. Selepas menghabiskan masa di Belanda yang terkenal sebagai pusat perkembangan bunga-bungaan dunia, mereka mengambil keputusan untuk menceburi bidang perniagaan berkaitan bunga dan meletakkan penanda aras baharu dalam perkhidmatan penghantaran bunga secara dalam talian. Dengan mengutamakan kepuasan pelanggan, Flower Chimp telah memenuhi keperluan terhadap bunga berkualiti tinggi pada harga berpatutan yang turut disokong dengan perkhidmatan penghantaran percuma ke seluruh negara. Sejajar dengan peningkatan perniagaan tersebut, mereka terus meningkatkan perkhidmatan dan menjalankan penyelidikan dan pembangunan untuk menawarkan lebih banyak pilihan bunga-bungaan kepada pasaran yang semakin berkembang.



Buat masa ini, Flower Chimp beroperasi di Malaysia, Indonesia dan Filipina. Dalam masa terdekat, dua usahawan bercita-cita tinggi ini bakal melancarkan platform mereka di Singapura dan negara Asia Tenggara lain.



Kalau korang nak tahu, Flower Chimp nih kalau order sebelum 1:00pm boleh dapat pada hari yang sama juga. Order online je! Mana ada florist lain nak ambil tempahan secara online kan? Rasanya ini yang paling best service sebab Uyul order dari Johor Bahru, boleh flower delivery ke Batu Pahat. Wahhhhh Flower Chimp rupanya merupakan Online florist in Malaysia yang pertama! Wahhhh penghantaran percuma ke seluruh negara termasuk Sabah & Sarawak tanpa pesanan minimum. Sila rujuk senarai lokasi penghantaran di sini >>>> https://www.flowerchimp.com/pages/most-popular-locations. Macam Uyul cakap pada previous entri, Flower Chimp turut membuat penghantaran ke Indonesia dan Filipina dan lokasi akan datang ialah Singapura.



Jom korang layari website Flower Chimp, klik sini >>>>> https://www.flowerchimp.com. Korang boleh tengok semua collection dari Flower Chimp di sini >>>>>  https://www.flowerchimp.com/collections. Fresh flower yang digubah cantik dan harga juga sangat berpatutan. Wahhh menarikkkk sangat. Boleh laa yang nak hadiahkan untuk kekasih masing masing, sebab lawaaaaa sangatttt. Uyul pula tertarik dengan dengan bunga mawar, korang boleh tengok dekat sini >>>> https://www.flowerchimp.com/collections/roses. Eh, lepas godeh godeh website dia, boleh juga laa kalau nak bagi hadiah kepada kawan kawan yang baru bersalin. Haaa jom tengok sini pula >>>>> https://www.flowerchimp.com/collections/new-baby.

Rupa rupanya website Flower Chimp siap ada tips lagi kalau nak shopping. Korang yang mana takde idea tuh boleh tengok dekat pautan ini https://www.flowerchimp.com/pages/card-message-ideas. Nice kan? Senang betul nak buat keputusan nak beli macam mana. Heyyy teruja nyaaaa Uyul.




Yang bestnyaaaa, korang boleh gunakan kod baucher UYUL15 dan akan dapat menikmati potongan harga sebanyak 15% di seluruh platform di  https://www.flowerchimp.com/ perbelanjaan minima. Syarat syaratnya seperti tertera:

1. Baucar hanya boleh digunakan sekali bagi setiap pesanan.
2. Baucar adalah terhad kepada sekali penebusan bagi seorang pengguna.
3. Kod baucar tidak boleh digabungkan dengan promosi lain.
4. Tiada pemulangan atau ganti rugi berbentuk tunai bagi potongan harga yang diberi.
5. Kod baucar sah dalam tempoh 3 bulan selepas ulasan ini diterbitkan

Untuk maklumat lanjut tentang Flower Chimp korang boleh layari www.flowerchimp.com. Sila hubungi mereka menerusi emel: [email protected] atau telefon bimbit: +6013-886 9948 untuk sebarang pertanyaan berkaitan media.

5 comments:

  1. cantiknya bunga :( terus rasa nak beli kat diri sendiri

    ReplyDelete
  2. ayangggggg nakkk bungaaaa...hahhahaha.(kita pegi makan jelahh ehkk , kenyang )

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum uyul..bestnya kalau dpt bunga dari si dia kan...

    ReplyDelete
  4. cantiknya bouquet..harga berpatutan lagilah cantek :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Powered by Blogger.