GARLIC BALM MELEGAKAN SELSEMA DAN SAKIT KEPALA

GARLIC BALM MELEGAKAN SELSEMA DAN SAKIT KEPALA | Salam. Fuhhh. Baru lega dari sakit kepala nih kemahin berdesup update blog. Korang tahu tak, selsema pun boleh menyebabkan sakit kepala. Uyul memang ada migrain, kadang kala migrain tuh sampai tak boleh bawah bincang. Tapi kali nih memang bukan sebab migrain nih. Ni confirm sebab selsema melampau ni. Tu yang sakit kepala. Yelaaaa kan JB sekarang ni musim sejuk. Mahu tak selsema weyh. Lagi lagi bila bangun pagi, kemahin dasyat selsema dia.


Bila dah selsema, kepala sakit, nak buat apa pun semua payah. Nak pulak kita memang jenis banyak kerja dekat office. Nak tak nak kena cari solusi permasalahan tersebut. Kalau tak memang tak boleh nak buat kerja. Kebetulan sangat rakan JDT Blogger, Kak Juju ada mengesyorkan satu produk nih untuk melegakan selsema yang Uyul alami iaitu Garlic Balm.


Garlic Balm dari ZM Beauty merupakan rawatan alternatif tanpa ubat dari inovasi petua tradisi nenek moyang sejak berabad lamanya daripada minyak bawang putih kepada Garlic Balm untuk memudahkan cara ibu ibu moden menggunakannya untuk anak anak, malah ianya sesuai digunakan seisi keluarga dari bayi hingga ke dewasa.



CARA PENGGUNAAN

Sapukan pada telapak kaki, belakang badan, dada (rusuk kiri & kanan), tengkuk, ubun ubun, bahagian sinus (dahi, tepi kiri & kanan hidung).

Nota:
Boleh sapukan pada perut untuk masalah kembung perut & pakai stoking semasa tidur.



KELEBIHAN GARLIC BALM

Antara kelebihan Garlic Balm adalah seperti berikut:
- Merawat batuk berkahak.
- Merawat selsema.
- Merawat kembung perut.
- Buang angin dalam badan.
- Merawat asma ringan.
- Merawat gatal-gatal akibat gigitan serangga




DAPATKAN GARLIC BALM SEKARANG!


8 comments:

  1. Bagus jugak ni ye.. Boleh try nanti kalau sesema.. Thankz uyul..

    ReplyDelete
  2. cantiknya packaging! kena beli jugak ni satu buat simpan dalam bilik

    ReplyDelete
  3. Viral kan balm ni. Packaging pun smart. Boleh cuba nanti ni

    ReplyDelete
  4. Bestkannn, walau baunya kurang sedap, tapi yang penting kesannya tu..
    Sis pakai utk kembong perut, sekejap je dah reda ...

    ReplyDelete
  5. akak punya da selamat kasi kat adik..bagi anak buah yang kecik tu pakai untuk kurangkan kembong perut

    ReplyDelete
  6. Semoga terus sihat Uyul ! Garlic Balm nih salah satu cara..bestkan bila dah berkurang sakit tuu...tenang sikit

    ReplyDelete
  7. balm ni memang wajib ada. sangat melegakan

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Powered by Blogger.