FINALLY WE GOT A PROPER PICTURE

April 27, 2018

FINALLY WE GOT A PROPER PICTURE | Salam. Yeahhh finally. Dapat jugak senyuman manis berseri seri dari Parzival. Thanks Kak Hernee for the picture. Sebbaik Kak Hernee memahami siap panggil nak tolong snapkan gambar.


Actually nih gambar event semalam. Event ke 4 untuk Ramadhan Buffet yang Uyul attend tahun ini. Aduh duhhh duuuuuu. Tengoklahh Parzival kemahin gemok dan boncit dah sekarang. Hahahahaha. Takpe takpe saya sayang saya sayang. Mana tak nya kan. Ke hulu ke hilir kita bawak dia makan.

Okayy malam ni last angkut awak pergi event dekat Pontian eh. Janji tak gemokkan lagi hahaha.


Regards,
Uyul Cantik

You Might Also Like

6 000, 000 Pengkomen

  1. hihihi yes ni pun br nampak kehenseman lebih sikit dr biasa.. manisnya muka parzival bila senyum

    ReplyDelete
  2. eleh.. setakat gemuk geli2 jer tu Uyul

    ReplyDelete
  3. unik betul nama parzival.. nak kena korek lagi cmne dpt nama tuh...hahhahaa...

    ReplyDelete
  4. lepas raya bole sambung menggemokkan XD

    ReplyDelete
  5. Sesuai, sesuai..hehehe

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum uyul...sweetnya pasangan ni...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>