LAMA GILA TAK UPDATE BLOG

March 07, 2018

LAMA GILA TAK UPDATE BLOG | Salam. Ya Allah haihh lama gila tak update blog weyhhhh. Rindu nak blogwalking rindu nak up entry, paling rindu nak dapat duit review product, ehhhh! Hahahah. Ada yang rindu Uyul tak?


Rasa berdosa gila. Apahal tah tak pandai nak bahagi masa. Mungkin sebab dah hilang passion ke camne? Cis, mana boleh hilang passion Uyul hoi. Belum capai target lagi nak jadi blogger yang memberi manfaat kepada alam dan seluruh isinya. Kamon, gali lah semangat yang hilang tuh hoi!

Cuba jeles sikit dekat blogger blogger yang dah tuai hasil tanaman, yang dah cashout earning Adsense. Haihhh kenapa laa malas nih. Lempang laju laju kang baru tahu. Hahahahah.

Okaylah okaylah. Lepas nih kite rajin semula. Blogwalking semula. Macam awal awal aktif balik. Mana boleh sekerat jalan nih. Tapi tuh lahh dah sampai tahap pernah terfikir nak jual akaun Adsense dan domain nih weyh. Sampai kan tuari kemahin pemalas nak update, tertiba domain buat hal pulak dia. Menggelupur ahh jugak. Okay takkan berulang lagi okay!

Korang yang masih follow Uyul tuh, terima kasih eh. Uyul nak serang blog masing masing!


Nah belanja sikit gambo lama! Hahaha. Selfie pun malas cemana tuh?

You Might Also Like

8 000, 000 Pengkomen

  1. lepas ni kena rajin update blog...hehehe...baru best

    ReplyDelete
  2. saya pula tak sabar nak update blog..

    kalau setiap hari update blog..

    akan datang sejenis binatang yang popular dengan krik,krik,krik

    ReplyDelete
  3. mama pun lama dah x kemari

    ReplyDelete
  4. Welcome back uyul.. akhirnya

    ReplyDelete
  5. Yolahh, blogwalking my blog hokayy~

    ReplyDelete
  6. saya pun baru tahun ni start nak aktif berblog semula
    selamat kembali berblog

    ReplyDelete
  7. Sama la ittew. Ena lepas habis semua ni, ena nak fokus blogging semula. Nak rajin macam dulu-dulu

    ReplyDelete
  8. wehhh kambekkkk cepatttt.hahhahaa..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>