WORDLESS WEDNESDAY | VADEY KE MAGELEK?

WORDLESS WEDNESDAY | VADEY KE MAGELEK? | Salam. Sebenarnya Uyul confius. Mana satu vadey mana satu magelek?





16 ulasan:

  1. sedapnya makan panas2...yang macam donut vadey..yg lagi satu magelek...

    BalasPadam
  2. same aje lah..whui..menggoda betul

    BalasPadam
  3. Suka...tp nak makan yg panas2 duku ada kawan india selalu buatkan

    BalasPadam
  4. magelek mcm donut vadey takdo lobang ,,hehe

    BalasPadam
  5. vadey yang takde bulat tengah tu :)

    BalasPadam
  6. sedapnya uyul! sapa suruh gedik buka entri uyul time pukul 2 pg. hahaha.

    BalasPadam
  7. Ni mmg best.. feveret juga, best makan petang2 ni :)

    BalasPadam
  8. sama je rasanya baru 2 hari lepas mama google haha sebab duk gaduh sorang panggil vadey sorang lagi mangelek

    BalasPadam
  9. Tak pernah cuba try test lagi kuih ni. Malah first time nampak ni. Hahahah kesian ena ketinggalan

    BalasPadam
  10. alahai sedapnya terliur tengok....
    dillaleez.com

    BalasPadam
  11. yg mcm donut tu tataw apa namanya, yg dal tu vadei pun boleh, magelek pun betul, masalodey pun namanya jugak

    BalasPadam
  12. sedapnya. tapi mak tak pandai buat. nanti nak try google la.

    #TheRealBloggerMak

    BalasPadam
  13. Huii ! Nampak sedap tu kak uyul .
    Datang dari AFBdotmy (:

    BalasPadam
  14. assalamualaikum uyul...dua2 sedap rasanya...
    ** Mama Maszull

    BalasPadam

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Dikuasakan oleh Blogger.