LHDN EXAM ONLINE | DUKACITA ANDA TIDAK BERJAYA

LHDN EXAM ONLINE | DUKACITA ANDA TIDAK BERJAYA. Salam. Dukacita dimaklumkan anda TIDAK BERJAYA dalam Peperiksaan Online yang telah diadakan pada 20/09/2017. Pihak LHDNM amat menghargai minat dan kesungguhan yang ditunjukkan untuk menjadi sebahagian daripada Hasilian. Terima kasih.





Okayy Uyul fail sekali lagi! Aduhh takde rezeki gamaknya nak kerja dengan LHDN. Hahaha. Mungkin rezeki kot lain! Uyul bertabahlahhh. Ehh tapi kan, ramai weyh yang tak berjaya peperiksaan online nih. Semua kenalan Uyul tak berjaya. Nak tahu jugak siapa yang genius gila berjaya untuk next level. Ada ke sesapa dekat sini yang berjaya peperiksaan online tuari? Komen sikit please!

9 comments:

  1. Xpe uyul....cuba lagi next time...mesti susah kan soalan nya...klu k lina awal2 dah failed...xminat math hihi

    ReplyDelete
  2. Sama la.. saya pun tak berjaya. Mungkin belum ada rezeki ;)

    ReplyDelete
  3. peluang kerja kat sektor awam agak terhad sekarang.
    Cuba intai2 juga kat sektor swasta, mana tau ada rezekinya.

    ReplyDelete
  4. InshaAllah ada rezeki lain untuk Uyul tu. Usaha lagi kay!

    ReplyDelete
  5. InshaAllah ada rezeki lain utk kak uyul

    ReplyDelete
  6. cuba lagi yul..insyallah...ada rezeki nanti...cuba lagi tau

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum uyul...in sha Allah ada rezeki lain nanti...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Powered by Blogger.