TEH AIS MADU YANG PADU

September 29, 2017

TEH AIS MADU YANG PADU | Salam. Perghh petang petang nih dapatkan teh ais madu yang padu memang best ahhh. Dengan cuaca yang kejap panas litlit kejap hujan sampai kesejukan dengan office nih. Haaa jom lah keluar jap cari refreshment. Letih mata nih mengadap design yang tak sudah sudah.



Yang specialnya dalam teh ais nih ada air teh kauuuu piau, susu cair, madu, cincau dan aiskrim vanila. Harga untuk yang mix nih RM6 sahaja okay. Gelas pun besar. Puaslah minum. Cuma Uyul tak mampu nak teguk sampai habis sebab Uyul jenis kurang manis. Lupa pulak nak request kurang manis. Hahaha.





Mana nak dapat teh ais madu yang padu nih? Korang kalau datang Batu Pahat, wajib singgah di Sri Gading. Alaaa kalau dari Ayer Hitam tuh, korang akan jumpa Kilang Sharp kan? Haaaa sebelum sampai kilang Sharp tu ada roundabout, betul betul berdepan dengan roundabout tuh. Belah kiri kalau dari Ayer Hitam.


Senyum lebar abang nih tau bila Uyul snap gambar diaaaa. Hehehe.


You Might Also Like

13 000, 000 Pengkomen

  1. Perghhhh! Tapi kalau manis sangat, kite pun tak mampu. 😂

    ReplyDelete
  2. sedappnya teh ais madu tu..terliur lah pulak

    ReplyDelete
  3. Mmg padu nampaknya Tu.. mesti sedap Dan manis kan

    ReplyDelete
  4. Penah rasa. Mmg padu sedap sgt..

    ReplyDelete
  5. Tergugat bila CCL tengok tea ais ni . Lagi2 kalau kaw .. aduhaiii

    ReplyDelete
  6. Tergugat bila CCL tengok tea ais ni . Lagi2 kalau kaw .. aduhaiii

    ReplyDelete
  7. Nanti kalau akak pergi Kluang,boleh ajak kakak pergi sini. Menggodaaaa sungguh

    ReplyDelete
  8. Nampak video yang Uyul post kat FB, pergh memang merecik nampak teh ais madu ni

    ReplyDelete
  9. mesti manis bak madu..saya suka teh ais
    Janji Kita

    ReplyDelete
  10. Nak!!!! Teringin nak rasa..kena g sana ke camne ni?

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum uyul...wah !! teh ais padu yer...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  12. betul padu tu yul,akak tengok ni macam nak meleleh air liur tau

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>