LEGOLAND 5TH BRICK-VERSARY CELEBRATION | 21 OGOS - 30 SEPTEMBER

LEGOLAND 5TH BRICK-VERSARY CELEBRATION | 21 OGOS - 30 SEPTEMBER. Salam. Hai semua. Jam sekarang menunjukkan jam 11:10pm. Kurang dari 12 jam Uyul akan berangkat ke Johor Bahru. Cehh macam jauh sangat lahh Johor Bahru tuh kan. Padahal dah biasa dah ke JB, acah acah trip jauh bebenor je nih. Ohh ye, tak sabar sebenarnya esok nak ke Legoland, Malaysia. Uyul antara blogger yang terpilih untuk sambutan 5th Brick-Versary yang berlangsung dari 21 Ogos sehingga 30 September.


Seingat Uyul, Uyul pernah ke Legoland 4 tahun lepas. Masa tuh Legoland baru baru bukak. Permainan dia pun tak banyak lagi. Masa tuh pergi dengan Mak Abah, adik adik dan pakcik Redza tuh pun ada jugak. Untuk kali ini ada 4 tiket, Uyul bawak Dekna, Adik Haziq dan Redza sekali lagi hehehe. Tak sabar nyaaa nak berkubanggg esok hoi hoi! Seronok duk baca entri kawan kawan yang dah pergi atas jemputan sebagai media. Haihh meriahhh.

Sorry gais, update ringkas je. Esok nak drive pagi pagi. Tak nak terlepas peluanggg. Have a nice trip Uyul mok mok!

11 comments:

  1. Bonde baru sekali pi Legoland... teringgin nak repeat kat waterpark

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak tunggu next update uyul!

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum uyul...selamat berjimba uyul...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. Syoknya pergi Legoland! Fiza lansung tak pernah. Name je orang johor..uhuhu

    ReplyDelete
  5. Syoknya belum pernah pernah pergi Legoland

    ReplyDelete
  6. dah nampak dah gambar beronok2 kat legoland..cepat entrynya mana? hehehe

    ReplyDelete
  7. Akak ni org johor gak...tp xsampai lagi legoland tu..sedihhhhh

    ReplyDelete
  8. Keluarga saya suka pergi Legoland. Tahun lepas kami beli annual pass.

    ReplyDelete
  9. busyra belum berkesempatan lg nak ke Legoland.. mmg best kan dpt ke sna..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Powered by Blogger.