GOOD LUCK CALON PEPERIKSAAN ONLINE LHDN

GOOD LUCK CALON PEPERIKSAAN ONLINE LHDN | Salam. Ada calon peperiksaan online untuk jawatan Pegawai Eksekutif N41 LHDN dekat sini? Goodluck semua. Uyul dan Redza dah ready depan PC nih. Semoga urusan kita semua dipermudahkan.

Well hari nih Uyul cuti, sengaja amik cuti sebab nak buat persiapan akhir dengan Redza. Then kitorang  jawab exam online nih dekat CC. Based on experience lepas, tengah jawab soalan Matematik, connection lost pulak. Haaa trauma pulak kita.



Haaa orang lelaki memang selamba dek kan? Sempat lagi tau dia main game. Siap suruh Uyul buat entry blog dulu. Wakakaka. Kita nih punya lahh dua tiga kali haa nak pergi tandas. Tah pasal apa tah cuak semacam je. Haihhh lahhh.


Uyul masih lagi ngadap eBook, baca sikit sikit lagi. Alaaaa baca sekali imbas je. Takde nak push sangat. Kang gabra terlebih terus stuck kang. Hehehe.


Semoga ada rezeki kita semua. Amin Ya Rabbal Alamin.

5 comments:

  1. Uii, beku kepala dah lama tak exam, ahahahhaa..

    All the best oi !

    ReplyDelete
  2. good luck, timm pun sma juga mnjwab tadi..tension ngn systemnyer..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum uyul...semoga berjaya hendaknya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Powered by Blogger.