SEGMEN BLOGWALKING RAYA 2017 MIALIANA.COM

Macam dah lama tak join Segmen/Giveaway. So pagi nih, kita pulun join Segmen/Giveaway rakan blogger lahhh ye. Macam mood rajin je kan. Hehehe.

Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com

Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com bermula pada hari ini, 9 Julai 2017, iaitu tepat jam 5.00 petang sehingga 11.59 malam 19 Julai 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.comAdd To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com
  3. Masukkan banner di atas.
  4. Backlink kan ke entri ini.
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.

5 blogger yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan menerima duit raya RM10.00 setiap seorang dari Mia. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Julai 2017.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Jyeahhh! Korang jom lahh join sekali.

41 comments:

  1. Selamat bersegmen si cantik :)

    ReplyDelete
  2. Good luck uyul. Saya pun rasa nak join gak la

    ReplyDelete
  3. Baru saya perasan Uyul di bp. Kalau saya tau dulu, raya lepas saya singgah tempat uyul. Last year saya singgah minyak beku. Nampak macam tempat tu nak dibangunkan. Pantai dia dah ditambak batu. Cantik jugak tapintersorok. Tak taulah dah siap ke belum.

    Selamat hari raya uyul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh kalau takkk kita boleh jumpa kan

      Delete
  4. assalamualaikum uyul...lama x singgah ke sini...cantiknya rumah dia...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,
    Singgah blogwalking dari segmen yang sama.

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/07/segmen-blogwalking-raya-2017-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen uyul.. Akak pun join jugeeeekkk.. hiks..

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama. Goodluck ye :)

    ReplyDelete
  8. singgah sini
    http://mama3danish.blogspot.my/2017/07/segmen-blogwalking-raya-2017-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Hye.. singgah dari segmen yang sama.. done follow!

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. hai...datang dari segmen yang sama..good luck..

    https://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/segmen-blogwalking-raya-2017-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ

    ReplyDelete
  12. ida singgah sini. good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/07/segmen-blogwalking-raya-2017-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum .
    Singgah dari segmen yang sama . Semoga dirahmati Allah dunia dan akhirat (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2017/07/segmen-blogwalking-raya-2017-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. Hello .... dtg melawat dr segmen yg sama ๐ŸŽ€

    ReplyDelete
  15. Mia datang beraya sini... terima kasih sudi join segmen ini.

    Selamat Hari Raya... Maaf Zahir dan Batin...

    Senarai peserta segmen ada di http://www.mialiana.com/2017/07/senarai-peserta-segmen-blogwalking-raya.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  17. Hai uyul cantik.. kak Dilah singgah bw sini dari segmen yg sama 
    http://www.ceriteraibu.com/2017/07/segmen-blogwalking-raya-2017-mialianacom.html

    ReplyDelete
  18. Selamat bersegmen dan berblogwalking.

    ReplyDelete
  19. dari segmen sama tapi datang lewat sikit


    http://marblemomo.blogspot.com/2017/07/segmen-blogwalking-raya-2017-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. Hi, I wish you a happy day today. Happy share & more story here - https://cucatever.blogspot.com/

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Powered by Blogger.