RANKING ALEXA BLOG UYUL | 25/07/2017

RANKING ALEXA BLOG UYUL | 25/07/2017. Salam. Wahh macam dah lama kan tak check Ranking Alexa untuk Blog Uyul Rosli nih. Sebenarnya dalam masa 2 bulan nih sepanjang Mei dan Jun, Uyul memang busy tak tahu nak cakap macam mana dah. Masa tuh, ada juga check Ranking Alexa. 

Kalau ikutkan sebelum nih dah naik sehingga di kedudukan 151515. Boleh tengok dekat entri http://www.uyulrosli.com/2017/04/ranking-alexa-blog-uyul-05042017.html. Lepas tuh sebab tak blogging lama sangat, turun balik sampai kedudukan 30000. Menangis tak berlagu lah Uyul masa tuh. Alhamdillilah dapat juga atas kedudukan Ranking Alexa tuh. Ramai dah kawan kawan yang naik sehingga bawah 10000 bahkan. Jelesnya Uyul. Hahaha.


Ranking in Malaysia: 16671
Baca entry Ranking Alexa yang lepas: Sini
Check Ranking Alexa blog korang: Sini


Alhamdulillah. Thank you kawan kawan semua yang rajin komen dekat blog Uyul. Tanpa korang, tak gemok lah blog nih macam tuan dia hehehe.

13 comments:

  1. Waa tahniah uyul. Kinah ranking 30+++ je. Kekalkan prestasi tu tau

    ReplyDelete
  2. congrats uyul.. akak pun dah lama tak check ranking ni.. haha

    ReplyDelete
  3. Lama dah tak check ranking. Dulu2 check jauhhh ke bawahhhhh blog CR. Hee

    ReplyDelete
  4. Tahniah Uyul.. ni bukan biasa2 punya ranking ni.. hebat

    ReplyDelete
  5. Okey juga la tu.. keep it up..! :)

    ...

    ReplyDelete
  6. caiyok uyulll..insyallah..boleh lagi yang lebih baik

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  7. keep it up sis! hikhik

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/07/5-jenis-emosi-dalam-kalangan-remaja.html

    ReplyDelete
  8. Kak ana lepas tukar domain makin meninggi nombor tu. Bangga pulak ye. Org nk makin kecik nombor tu. Hahaha

    ReplyDelete
  9. boleh lagi ni... teruskan berblog...

    ReplyDelete
  10. Wahh.. Saya punya ranking 20+++ pun tak sampai.Tahniah ya Uyul.

    ReplyDelete
  11. keep it up Uyul cantik. Tahniah!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Powered by Blogger.