KUTUK UYUL DI SAYAT.ME | ANONYMOUS FEEDBACK TOOL

KUTUK UYUL DI SAYAT.ME | ANONYMOUS FEEDBACK TOOL. Salam. Haaaaa mana yang suka sangat kutuk Uyul, cakap belakang, hatta yang nak puji Uyul tapi malu nak cakap depan depan, meh laaaa masuk ke Sayat.me.



Korang klik link http://sayat.me/uyulrosli dan akan keluar macam nih. Haaa taip laaa apa korang nak taip dekat ruangan feedback tuh. Tak kisahlah nak kutuk kaw kaw ke. sebabnya Uyul tak tahu pun siapa yang duk mengutuk Uyul. Kalau nak puji pun boleh hahahaha dialualukan bior kembang semangkuk Uyul nih.





TUTORIAL MASUKKAN WIDGET SAYAT.ME KE DALAM BLOG

Kalau perasan dalam blog Uyul dah tepek dah widget Sayat.me nih. Haaaa mudah lah Uyul nak tengok notification sebab Sayat.me nih takde aplikasi khas. Cer korang skroll sidebar blog Uyul, ada widget Sayat.me dekat bawah gambar Uyul.




Senang je caranya. Korang masuk ke http://sayat.me. Register sebagai pengguna baru.



Dah signup, korang cuba log in ke akaun korang. Masukkan ID dan password as usual.



Akan keluar macam nih. Haaa dekat atas tuh ada Received, Sent and Friends kan? Kalau korang klik dekat Received boleh nampak dah feedback dari Cik Anon. Okay now Uyul nak ajar cemana nak masukkan widget Sayat.me nih dalam blog korang.




Nampak kan belah kanan atas ada Widget Page? Refer gambar bawah nih.
Okay korang klik Widget Page tuh. Dan akan tertera seperti next gambar.
 

Taraaaaa! Akan keluar macam nih.
Dan apa tunggu lagi? Copypaste html code tersebut masuk ke blog! SIAP!



Goodluck korang! Selamat mencuba.



Haaaa jangan lupa send feedback kat Uyul. Tak kisah lahh nak kutuk banyak mana pun, Uyul tak tahu pun siapa korang. Well, lagi baik kalau haters banyak nih. Korang dah tak perlu nak kutuk belakang. Mehh kutuk kat Uyul terus. Hahaha.



35 comments:

  1. jom kita kutuk uyul ramai-ramai...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kutuk yang baik baikk je ehhh.

      Delete
  2. uik..macam-macam website ada dh ni ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak SA. alaaa buat suka suka je kakk. kadang nak tergelak baca kutukan dorang tuhh. heheh

      Delete
  3. Replies
    1. heheheh. gitu laa nampaknya. platform nak kutuk uyul hahhaha

      Delete
  4. Yeyyy tak sabar nak kutuk uyul ni.. byk bende nak kutuk ni.. hahahaahhahaa.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha dipersilakan kak leaaa! heheeh

      Delete
  5. Hihi mama nak tulis apa ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama kutukk yang baik baik tau tauuu hahahaha

      Delete
  6. baru je buat td..thank uyul...:p boleh la kutuk2 uyul lpas nie...kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa mana link akak! nak kutuk akak jugakkkk. hahah

      Delete
  7. ahhahaa...anymoussss berani la nk ngutuk ye..ade ke yg nk kutuk tu??

    ReplyDelete
  8. Oowhh..boleh la g kutuk uyul banyak² kat situ ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. dipersilakan kutukkk hahaha kawww kawww pun takpe!

      Delete
  9. saya tak bersedia dikutuk hahahaha

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
  10. Baru pertama kali dengar ni.. Bolehlah cuba juga ni.

    ReplyDelete
  11. Ok, malam ni nak buat list kutukan... esok saya kutuk ye... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha siap nak list ehh amboi diaaa

      Delete
  12. Hahaha...jiwa kena kental ni kalau nak berhadapan dengan anon...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uyul memang jiwa kental hahaha. alaa kadang tahu anon tu siapa. ramai haters uyul nih.

      Delete
  13. ada jugak website mcm ni ye uyul.. mcm2 skrg ni kan... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah website ni suka suka je kak. meriah baca pasal org yg tak suka kita..

      Delete
  14. First time dengar sayat.me ni

    ReplyDelete
  15. ade ke orang nak kutul si cantik gebu ni?? sekali baca bunyi pelik je sayat. rupanya say at kan tp dicantumkan ayat tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha ramai kak kaki kutuk kite. haters ramai nih. ehheehe

      Delete
  16. kalau buat kutukan tu ada hadiah dak? kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahahahah. takde hadiahh! uyul mana tahu siapa yg kutuk kahkah

      Delete
  17. apabenda nak kutuk ek? comel sangat uyul ni tak sampai hati nak kutuk..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann comel sgt tak sampai hati nak kutuk hahaha

      Delete
  18. baru tahu kewujudan sayat ni #noob

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Powered by Blogger.