PERASAN MACAM KAU BLOGGER FAMOUS

/
32 000 Comments
June 29, 2017
PERASAN MACAM KAU BLOGGER FAMOUS | Salam. Amboi Uyul, perasan macam kau blogger famous pulak kan? Nak jadi blogger, tapi blog tak berupdate. Berhabuk bersawang semuanya. Dah macam rumah tinggal pun ada. Ya ampun, bukan tak rindu nak berceloteh dalam blog nih. Tapi sebulan nih memang busy gila. Nak nak semua orang kejarkan dateline sebelum raya.

Uyul kerja dalam bulan puasa nih memang penat ah. Mana nak setle album, mana nak pasang frame. Nak layan kerenah customer pulak. Aduhai. Bila balik kerja pulak dah penat. Memang tak dan lahh nak ngadap laptop. Rasa bersalah pada diri sendiri. Padahal ramai orang kejar trafik bulan Ramadhan kot.

Haihh lahh banyak betul pending entri weh. Bulan June pun dah nak habis tinggal sehari je lagi. Hamekk kau Uyul! Hahaha. By the way, ada yang merindui Uyul ke? Okayyy okayyy Uyul akan lakukan serangan balas ke blog rakan rakan yang rajin singgah blog Uyul. Walaupun berminggu minggu tak jengah blog usang nih, tapi trafik maintain 700 ke 800 sehari. Siapa lahh tuh yang baik hati baca blog kita. Terima kasih sangat sangat.

Well, sekadar update pendek dulu. Petang petang sikit Uyul sambung membebel ye! Nak edit gambar raya jap! Hahaha.



Nah belanja sekeping gambar raya!





YOU MAY ALSO LIKE:

32 comments:

  1. selamat hari raya uyul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya kak leaaa! Thank you sudi komen blog Uyul.

      Delete
  2. wah template baru blog akak.cantik sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan. Akak tempah je kat orang, akak tak mampu nak edit. Takde masa hahaah

      Delete
  3. lama jugak tak nampak kak uyul berblogging..

    ReplyDelete
  4. Welcome back uyul. Cantik baju raya tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh tq kak ana. baju raya kak ana pun cantikkkk.

      Delete
  5. Selamat Hari Raya Aidilfitri..
    Maaf Zahir Batin..


    yanieyusuf.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya kak yanieeee. tq sudi singgah blog uyul

      Delete
  6. alaaa uyul..walau x femes kena confident kita femes tau....aura femes kena ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huihhh belum famous macam akakkkk. heheh. inshaallah kak one day.

      Delete
  7. Blog bersawang tak apa, jangan yg lain bersawang. Kat belakang kereta (gambar atas) lawalah.

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Uyul!!
    Mya datang singgah blogwalking.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya myaaa! hehe tq sudi singgah blog uyul

      Delete
  9. Dah ada pembaca setia blog Uyul,, tue yg boleh maintain traffic. Btw selamat hari raya Uyul :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh tq awak selamat hari raya jugak

      Delete
  10. Aku pun tak femes uyul... orang pun tak tau aku blogger tapi aku selalu perasan yang aku ni femes... hahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lepas ni nak perasan femes laaa haha

      Delete
  11. bagilah tips maintain tuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alooo akak tak pandai sgt nak bg tips.. cuma tuh laa orang kata kena rajin update blog, rajin bw blog blogger lain tapi akak pemalas betul haha

      Delete
  12. suka tgk pipi uyul..ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha pipi pulakkk dia tngokk tauu

      Delete
  13. assalamualaikum uyul....maintain ayu ni...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  14. Lupa nak ucap selamat hari raya.

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>