BLUETOOTH WIRELESS KEYBOARD FOR MY IPAD MINI

/
19 000 Comments
June 09, 2017
BLUETOOTH WIRELESS KEYBOARD FOR MY IPAD MINI | Salam. Minggu lepas Uyul ada shopping sikit dekat Lazada. Geram punya pasal sebab tak ada masa nak update blog lagi lagi bila travel. Ini kes travel naik bas laa nih, bosan dalam bas punya pasal. Memandangkan Uyul ada iPad yang Uyul beli bulan 3 tuari, iPad pun dah memudahkan kerja Uyul cumanya ialah kalau nak taip laju laju tuh memang payoh. Maklumlah jari kita besar gajah. Hahaha. Atas nasihat en.Merah, Uyul pun beli lah keyboard wireless. 




BLUETOOTH WIRELESS KEYBOARD
Didatangkan dengan material plastik yang ringan, bluetooth wireless keyboard ini amat mudah di bawa ke mana mana. Nak nak pulak saiznya yang tidak terlalu besar lebih kurang saiz iPad Uyul je. Ianya terdapat 78 key dan setiap button berfungsi seperti keyboard jenama Apple, amatlah sesuai dengan iPad Mini Uyul. Untuk pengetahuan korang, bluetooth wireless keyboard nih hanya terdapat warna silver dan boleh digunakan sejauh 10 meter dari device korang. Haihh Uyul belum habis godeh lagi sebenarnya. Nanti dah puas godeh, Uyul habaqq mai kat korang naa.


PENTING KE BLUETOOTH WIRELESS KEYBOARD?
Yaaaa!! Sangat penting bagi Uyul. Sebab kadang kadang malas nak angkut laptop ke mana mana. Berat yak mat. Yang best iPad dan Keyboard masuk terus dalam handbag. Hahaha. Baru betul beg Doraemon. So katakan nak travel ke mana mana, tayah dah nak bawak laptop. Safety sikit katanya. Nak online dalam bas ke kereta ke takde hal lah.



DAH TAK BOLEH MALAS
Dah ada iPad, dah ada keyboard wireless, apa lagi alasan nak malas? Haha. Actually, bukan malas. Tapi masih lagi cuba sesuaikan diri dengan kerja menimbun, dengan design berderet, dengan Website tak siap lagi. Itu pasal lah kita utamakan dulu kerja kerja hakiki. But then, Uyul sebenarnya dalam perancangan nak jadi fulltime Blogger. Cehhh poyo betul sejak sejak dapat income dari blog nih. Bukanlah nak poyo, tapi actually memang ada plan nak berhenti kerja dan fokus buat business. So secara tak langsung boleh jadi fulltime blogger. Korang doakan Uyul ye, semoga dipermudahkan segala urusan Uyul.


YOU MAY ALSO LIKE:

19 comments:

  1. Menarik juga keyboard wireless ni. Boleh connect dengan tab samsung tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kakkk untuk android dan ios. hehee

      Delete
  2. wahh menarik! memang betul,kalau bawak laptop kesana kemari sakit bahu dah berat huhu. Semoga dipermudahkan urusan untuk menjadi full time blogger :)

    Salam perkenalan dari saya :) Jemput datang ke blog saya:
    http://missaziemah.blogspot.my/2017/06/apa-terjadi-kalau-update-done-terawih.html

    ReplyDelete
  3. dulu teringin nak beli untuk tab tu,tapi sampai sudah tak beli pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lagiii beliii laaa hehhee

      Delete
  4. hai kakak lazayul hehe

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
  5. senang kalau ada keyboard mcm ni.. laju je nak taip

    ReplyDelete
  6. template blog baru pulak ya kak uyul..

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya...


    🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼
    Jemput join segmen saya Segmen Sesuci Lebaran 2017 by Hani RahmanTerima kasih...
    🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya hanii inshaaallah uyul join.

      Delete
  8. Selamat Hari Raya...


    🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼
    Jemput join segmen saya Segmen Sesuci Lebaran 2017 by Hani RahmanTerima kasih...
    🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼

    ReplyDelete
  9. Hehehe akak pun beli jugak bende alah ni.. Terjebak dengan uyul la ni.. Haha.. Tapi tak sempat nak guna lagik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha yekeee sebab uyul ni hehehe

      Delete
  10. best..senang nak update blog..hehehe

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tu laaa da ada kemudahan pn uyul masih malas hahaha

      Delete

Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.