SBB2017 TEMUKAN UYUL DENGAN BLOGGER HEBAT

May 25, 2017

SBB2017 TEMUKAN UYUL DENGAN BLOGGER HEBAT | Salam. Kehangatan Sepetang Bersama Blogger masih lagi terasa biarpun dah berlalu hampir dua minggu. Uyul masih belum update lagi kan entri Uyul hadiri aktiviti anjuran Denaihati Network ini.

Alhamdullillah, untuk tahun yang ke 7, Uyul berpeluang menyertai program Sepetang Bersama Blogger ini. Untuk entri kali ini khas Uyul nak masukkan gambar selfie Uyul bersama rakan rakan yang baru pertama kali Uyul jumpa sepanjang kami kenal di alam maya. Penuh handphone gambar selfie rakan rakan blogger yang super hebat.

Jom kenali sebahagian kecil Blogger yang menghadiri SBB2017 yang lepas. Uyul sempat berselfie dengan beberapa orang sahaja dan upload masuk dalam Instagram supaya tak lupa nama hehehe.


- Broframestone -



- Halim -



- Mawardi -


- Momi -


- Emas Putih -


- Mek Onie -


- Dikbee -


- Cik Lily -


- Yazid Izzat -


- Uncle Zuan -


- Arz Moha -


- Fatin Bella -


- Pak Cu -


- Mia Liana -


- Aiin Baharom -


- Zarra Qistina -



- Nadratul Syazwana -


- Deqnoor -


- Suria Amanda -


- Syafiera Yamin -


- El Darwena -


- Suzlin Azreena -



- Julia -


- Lieza -


- Ana Suhana -


- Dilla Leez -


- Iena Eliena -


- Eny Abdullah -


- Khir Khadir -



Ini adalah sebahagian blogger yang Uyul sempat tegur dan selfie. Hehee, actually ramai lagi, tapi sebab handphone kemungkinan waktu tu tak available, tak dapat nak snap gambar sama sama. Seronok dapat jumpa dorang nih. Selalu borak dalam Facebook je. Sekarang dapat pun jumpa depan depan.

Alhamdullillah.

You Might Also Like

30 000, 000 Pengkomen

  1. bestnya..tak pernah pergi event blogger..kalau pergi pun cam malu je..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloooo takpe lepas ni pergi dan build self confident eh

      Delete
    2. aloooo takpe lepas ni pergi dan build self confident eh

      Delete
  2. Happy dpt face to fave dgn uyul. Dpt tgk ehem ehem lagi. InsyaAllah ada jodoh jumpa lagi ye lalink.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah kann puas dapat jmpa akak depan depan. kahkahkah.

      Delete
  3. hai uyul....
    wah...bestnyaaa dpt jumpa rakan² blogger yg pemes...
    moga akan dpt uyul juga pemes :)
    Nieyl suka la blog uyul ni..sweet n kemas je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai nieyl aahh best dapat jumpa kwan kawan baru

      Delete
  4. Seronok jumpa uyul...next harap denaihati tetap anjurkan lagi SBB..

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok jmpa kak SA jugakkk lebbiuuu kakak

      Delete
  5. hi uyullll....salam kenal,kak lina singgah sini..nanti kita exchange link ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak linaaa. tq sudi komen blog uyul

      Delete
  6. alhamdulilah dpt gak jumpa adik akk yg gojes ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak el. inshaaallah ada rezeki kta jmpa ye

      Delete
  7. popular kak Uyul di SBB.. gitu~ hehe

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mana ada popular. tak dapat selpie dngn ramai blogger pun heheeh

      Delete
  8. alhamdulillah jumpa juga uyul akhirnya.. selalu tengok dalam alam maya je.. ni dah jumpa depan-depan.. hihi..
    moga ukhwah kita berkekalan selamanya.. selamat berkenalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullillahhh. amin kak. semoga berkekalan selamanya

      Delete
  9. Seronok betul uyul,rasanya kalau semua ni mau penuh entri
    Janji Kita

    ReplyDelete
  10. Wah bestnya dpt selfie dgn blogger

    ReplyDelete
  11. Seronoknyaaaaaaa..
    Rasa nak meraung. LZ terlepas tarikh masa tu, sedih tau 😫

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololoooo kesiannn LZ. inshaaallah tahun depan join okaayy

      Delete
  12. perghhh syoknya ramai blogger2 hebat..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  13. Eh eh eh baru perasan ada gambar kita lah. Thanks Uyul! Salam kenal hehe :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>