YEE MEE SIZLING HOSPITAL BATU PAHAT

April 27, 2017

YEE MEE SIZLING HOSPITAL BATU PAHAT | Salam. Tengah tengah hari craving Yee Mee Sizling. Naseb baik tuari ada perasan masa beli lunch dekat Hospital Sultanah Nora Ismail ada jual Yee Mee Sizling. Cumanya ada dine in je. Nak takeaway macam payohhh je kan.

Dah alang alang lunch dengan Mekti dan Cik Asrul, apa lagi Uyul order je la Yee Mee Sizling nih. Untuk memuaskan perut yang tak lah kelaparan, sekadar melepaskan nafsu hahahahahah.


Rasa dia sama je macam Yee Mee Sizling yang dijual di tempat lain. Cuma boleh dapatkan pada waktu lunch di sini, dan kebetulan memang Uyul selalu beli lauk lunch dekat hospital kan. Korang yang datang Batu Pahat, tertiba perut gedik nak lunch Yee Mee Sizling, meh lahh ke sini. Haaa dekat cafe hospital nih pun ada jual Char Kuey Teow, Rojak Buah, variasi lauk pauk untuk makan tengahari, nasi bariyani pun ado.


JOM BACA FOOD REVIEW BATU PAHAT YANG LAIN >>
  1. 154E Kedai Makan Jalan Rahmat
  2. Nasi Kukus Batu Pahat | Paling Marvelous
  3. How Uyul eat A&W Burger?
  4. Takoyaki Delivery Batu Pahat

You Might Also Like

12 000, 000 Pengkomen

  1. wahhhh.. nmpk baru alas kayu tu.
    kadang alas tu nmpk berlumut terutama kat food court yg dah lama2

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahh kak seri. semua baru. bersih lagi. heheeh

      Delete
  2. hoiss hoisss menggugat iman ni.. sedap tohhhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. jom lah start diet semula.

      Delete
  3. assalamualaiakum uyul...wah !! meriahnya makan...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam ma. hahaahhaha. meriahh kan. patut tak kurus2.

      Delete
  4. Banyak mushnroom dia,,,payah nak dapat banyak macam tu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>