TRIPLE A | TIGA KETUL HERO MAKLONG

April 25, 2017

TRIPLE A | TIGA KETUL ANAK BUAH MAKLONG. Salam. Ramai cakap Uyul nih desperate gila nak kahwin lah, tak reti move on lah, asek up status Facebook sendu sendu lah. Habis, mana tak sendu, mana tak reti nak move on nya. Adik ipar setiap tahun bertambah, anak buah pun nak masuk 4 orang dah. Kita yang sulong nih, bayang pun tak ada. Jangan kata tarikh kahwin, haaa jodoh pun tak tahu ke mana menghilang tah. Sesat di benua mana pun Uyul tak tahu lahh kan. Please lahh awak, jangan jaga jodoh orang lain lama sangat, saya nih tertunggu tunggu kan awak nih. Hahahha.

Meh lah menjamu mata dengan melihat keindahan ciptaan Illahi. Hehehe. Uyul dah ada 3 orang adik ipar. Dua orang perempuan dan seorang lelaki. Makanya, sekarang Uyul ada 3 orang anak buah yang datangnya dari adik adik lelaki Uyul. Hadi dah ada seketul, Alip dah ada 2 ketul nak masuk 3. Dekni belum dikurniakan rezeki. InshaaAllah, tak lama nanti ada lah tuh rezekinya.





MUHAMMAD AQMAL DANISH BIN MUHAMMAD ZULFADHLI
MUHAMMAD AFIF HANIS BIN MUHAMMAD ZULFADHLI
UMAR ASYRAF BIN MUHAMMAD NUR HADI

Mana Triple A nya???
Aqmal + Afif + Asyraf

You Might Also Like

4 000, 000 Pengkomen

  1. insyaAllah bila dah bertemu dengan yang sebenar2nya sampai lah jodoh nanti tu.dont worry. =)

    ReplyDelete
  2. banyakkan berdoa supaya bertemu jodoh yang baik ^^

    ReplyDelete
  3. I pray you all the best in your future life. Insya Allah, Dia simpan yang baik2 lambat sikit heheheh

    perkongsian yang menarik. terima kasih :)

    New chapter of Being Me : http://ameridzuan.blogspot.my/2017/04/being-youngest-son.html

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah ada jodoh tu.. jgn risau ok yunk

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>