TAKOYAKI DELIVERY BATU PAHAT

TAKOYAKI DELIVERY BATU PAHAT | Salam. Punya lahh craving nak makan Takoyaki. Tapi punya lah pemalas nak keluar ke Summit Parade untuk beli. Sebab setahu Uyul dekat Batu Pahat nih Summit je ada kiosk Takoyaki.


Haaa apa lagi, kemahin bukak Facebook cari sapa ada delivery Takoyaki. Memang rezeki lahh dapat makan Takoyaki. Uyul pun WhatsApp nombor yang tertera, dan kebetulan sangat sangat ada balance 2 box. Satu box nih ada 12 biji dan harga untuk satu box adalah RM10. Disebabkan memang hari makan sedunia, hamek kau. Uyul bedal 24 biji. Kahkah.




Pendapat Uyul lahh, Takoyaki yang ini kurang sikit rasanyaa. Mungkin sebab sayur dia tak ada, crab pun seketul kecik je, tepung je lebih. So Uyul bagi 2/5 bintang!


JOM BACA FOOD REVIEW BATU PAHAT YANG LAIN >>
  1. 154E Kedai Makan Jalan Rahmat
  2. Nasi Kukus Batu Pahat | Paling Marvelous
  3. How Uyul eat A&W Burger?

3 comments:

  1. lama tak makan takoyaki..kat sini pun senang delivery je yul
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  2. takoyaki selalu kak ana beli dekat pasar malam je. not bad lah. dari craving terus kan. kang tak pasal2 ada yang meroyan. hehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>

Powered by Blogger.