SEGMEN CARI BLOG UNTUK DI TERJAH #1


Assalamualaikum.


Uyul terasa macam rajin nak buat Segmen wajib setiap bulan. Haaa apa kata, kawan kawan semua tinggalkan link blog korang dalam entri ini. Korang cuma perlu tinggalkan link blog korang, tak perlu buat entri pun.

Segmen akan berlangsung selama 3 hari. Selepas 3 hari, Uyul akan kumpulkan semua link blog korang dekat bawah nih dan terjah blog korang semua! Wahhh nampak tak Uyul dah datang mood rajin berblogging?

Jom support Uyul yang tengah rajin bebenor nih! Hehehe.



 SENARAI BLOG UNTUK DITERJAH: 





CONVERSATION

46 000, 000 Pengkomen:

  1. Nk letak link jugak la.. hehehe..

    www.leaazleeya.com

    Thankz uyul.. ;)

    ReplyDelete
  2. WAHHH RAJIN UYUL..NK JOIN

    https://unnianje.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Kak ana join juga.

    https://bajetciputselerabesar.blogpsot.my

    Thanks Uyul comel 😍

    ReplyDelete
  4. Jom terjah blog saya,
    http://jnjikita.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. nak joinlah..dah drop link ni
    www.kisahsidairy.com

    ReplyDelete
  6. Terjah blog fae ye hehe

    Nurfaezahabdullah1712.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. join jugak

    http://shafyqahazahar.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. jom terjah blog KakNa. KakNa pun nak terjah lah blog yg ada.

    ReplyDelete
  9. meh terjah blog saya yang comel ni hehe

    www.sayidahnapisah.com

    ReplyDelete
  10. mya join juga ya
    https://lovelysunshine93.blogspot.my/

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum uyul...mama dtg join yer...
    http://maszull.blogspot.my

    ReplyDelete
  12. Salam

    Joining

    http://radenotion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Ok, meh la singgahhh ~

    nonasani.blogspot.com okayyyy~

    tQ datang

    ReplyDelete
  14. nak.. :)

    http://powersofman.blogspot.my/

    ReplyDelete
  15. laaa.. tertinggal ketapi.. join uyul www.ceritaita.com

    ReplyDelete
  16. Jemputlah terjah kalau berani ^_^

    http://ameridzuan.blogspot.my/?m=1

    ReplyDelete
  17. Datang join~

    https://missobsesi.blogspot.my/

    ReplyDelete
  18. Join tepek link...

    http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.my

    http://jombercontest.blogspot.my

    ReplyDelete
  19. Rajinnya uyul.. Saya pun nak join terjah2 juga., memandangkan masih rajin..

    Klik la sini : http://www.dedauncomel.com/

    ReplyDelete
  20. Alja join segmen ni. Hahaha sudi-2 lah singgah blog yang sendu jarang berupdate ni www.cahayapermata.my

    ReplyDelete
  21. Husniey join :

    kebaikankeindahan.blogspot.my

    ReplyDelete
  22. kebetulan saya pn tngah buat bloglist untuk blogwalking. jemput jugak utk join ye :)

    www.ora-adzlin.blogspot.my

    ReplyDelete
  23. nak jugakkkkkk
    http://deariescouple.blogspot.my/

    ReplyDelete
  24. Join jugak lah
    [email protected]

    ReplyDelete
  25. Jemputlah singgah ke jurnal saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my

    ReplyDelete
  26. Saya nak juga
    http://ceriavitaminshops.blogspot.my

    Tm ksh pada semua

    ReplyDelete
  27. http://yamanaimy.blogspot.my/?m=1

    nak jugak!!!!

    hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih. Sila Datang Lagi.