RANKING ALEXA BLOG UYUL | 05/04/2017

/
16 000 Comments
April 05, 2017
RANKING ALEXA BLOG UYUL | 05/04/2017. Salam. Wahhhhh mentang mentang hari nih 5hb, kemain Ranking Malaysia nak 15151. Hahaha. Cantik pulak nombornya tuh. 
Ranking in Malaysia: 15151
Baca entry Ranking Alexa yang lepas: Sini
Check Ranking Alexa blog korang: Sini


Alhamdulillah. Tanpa sokongan dan dorongan kawan kawan blogger semua, mana mungkin blog Uyul semakin mendapat tempat di search engine Google tuh ye takk. Terima kasih semuaaaa, nahhh gula gula! Hehehe


YOU MAY ALSO LIKE:

16 comments:

  1. Replies
    1. thank you sifuuuuu. you are my inspiration.

      Delete
  2. all the best Uyul ;)

    fae masih jauh lagi nak menapak ke depan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa fae. masih belum terlambat. hehehe

      Delete
  3. Alhamdulillah. Tahniah Uyul 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah terima kasihh akakk

      Delete
  4. Wahhhh tahniah! hebat tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum hebat lagi syed, alhamdullillahhh

      Delete
  5. Nombor cantik,,keep it up uyul

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn cantik kan nombornyaa hehehe. thank you akak!

      Delete
  6. nak jadi mentee boleh? ai promise ai jadi nak murid berdedikasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh adikk. tips dia bw, dan rajin komen2 hehehe

      Delete
  7. Power juga tu masuk dalam ranking Malaysia...nak kena maintainkan tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak power nak banding dgn izzat! haha

      Delete

Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.