RANKING ALEXA BLOG UYUL | 05/04/2017

RANKING ALEXA BLOG UYUL | 05/04/2017. Salam. Wahhhhh mentang mentang hari nih 5hb, kemain Ranking Malaysia nak 15151. Hahaha. Cantik pulak nombornya tuh. 
Ranking in Malaysia: 15151
Baca entry Ranking Alexa yang lepas: Sini
Check Ranking Alexa blog korang: Sini


Alhamdulillah. Tanpa sokongan dan dorongan kawan kawan blogger semua, mana mungkin blog Uyul semakin mendapat tempat di search engine Google tuh ye takk. Terima kasih semuaaaa, nahhh gula gula! Hehehe

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. thank you sifuuuuu. you are my inspiration.

      Padam
  2. all the best Uyul ;)

    fae masih jauh lagi nak menapak ke depan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak apa fae. masih belum terlambat. hehehe

      Padam
  3. Alhamdulillah. Tahniah Uyul ๐Ÿ˜

    BalasPadam
  4. Wahhhh tahniah! hebat tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. belum hebat lagi syed, alhamdullillahhh

      Padam
  5. Nombor cantik,,keep it up uyul

    BalasPadam
    Balasan
    1. kannn cantik kan nombornyaa hehehe. thank you akak!

      Padam
  6. nak jadi mentee boleh? ai promise ai jadi nak murid berdedikasi

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh adikk. tips dia bw, dan rajin komen2 hehehe

      Padam
  7. Power juga tu masuk dalam ranking Malaysia...nak kena maintainkan tu...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak power nak banding dgn izzat! haha

      Padam

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Dikuasakan oleh Blogger.