HOW UYUL EAT A&W BURGER?

HOW UYUL EAT BURGER? | Salam. Hai semua. Korang mesti suka makan burger kan? Uyul nak kata suka makan burger tuh tak lah. Tapi terjatuh hati dengan A&W burger weyh. Saja suruh Eycak beli kan untuk lunch. Rasa dia not bad lahh. Sedap pun sedap. Padan dengan harga dia yang mahal tuh weyhhh. Nak tercekik rasa burger RM12 siap air. Sebenarnya standard harga fast food lah kan. Mcd pun harga kemahin mahal.


Air dia Uyul upgrade float tambah RM1.40. Hehehe.


Fuhhhh dengan sosnya yang padu, memang sodappp. Tak nyesal cuba A&W.



Haihhh topiknya disini, Uyul nih kalau makan burger, memang pelik sikit. Tak tahu pasal apa. Bukan makan ngappp seketul tau. Nih makan layer by layer. Hahaha. Mula mula akan makan roti dulu, lepas tuh makan sayur dia, lepas tuh baru makan daging burger dia tuh.





Eh ada yang macam Uyul tak pangai makan burgernya tuh?

Ini semua sebab mulut Uyul kecik punya pasal. Nak sumbat seketul burger memang tak buat, jadinya memang dari kecik makan layer by layer lahhh jawabnya. Hahaha. Ya Ampunnn. Jangan mak mertua reject sudahlaahhhh.


JOM BACA FOOD REVIEW BATU PAHAT YANG LAIN >>
  1. 154E Kedai Makan Jalan Rahmat
  2. Nasi Kukus Batu Pahat | Paling Marvelous

CONVERSATION

13 000, 000 Pengkomen:

  1. Hahahaha takkanlaahhhh mak mentua nak reject pulak... Kalau ajak dia makan sekali, confirm terus cop jadi menantu punyalah! 😂👏
    Makan burger layer by layer macam makan kuih lapis pulak yang warna merah putih tu. Fairuz ngapp je walaupun mulut kecik, baru rasa semua sekali dalam satu suap. Ehhhhh berbunyi pulak perut nih adoiii... Sedapnyaa float A&W! Sedapnyaa burger! Kk 😭😭😭

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum uyul...wah sedapnya tengok burger ni...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam mama. heheheh kann sedapp kann jom la beli.

      Delete
  3. Dah lama tak makan A&W. Kalau nak kena turun wangsa maju atau KL baru jumpa. Sedapnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak anaaaaa uyul pn baru makan setelah 10 tahun tau ahahaha

      Delete
  4. sedappnya uyul!kita suka float dia!buat kat rumah tak sama pulak..hahahahaha..

    btw salam kenal ya!

    ReplyDelete
  5. HAHA...style kita makan burger sama la uyul...sedap kot makan macam tu...

    Aihhh...lamanya tak makan kat A&W ni...kena turun KL juga ni...padahal KL tak sampai 10km pun dari rumah...HAHA

    ReplyDelete
  6. rabia memang suka makan kat a&w berbanding kfc.sebab ayam a&w sedap dan tak ada kulit ayam.kalau kfc isi ayam sikit je.kulit ayam banyak.

    ReplyDelete

Terima Kasih. Sila Datang Lagi.