WAJIB MARATHON BLOGWALKING PENGKOMEN BLOG UYUL

WAJIB MARATHON BLOGWALKING PENGKOMEN BLOG UYUL | Salam. Ya ampun, ramainya komen blog Uyul. Haishh. Uyul dah publish semua komen. Nanti senang, Uyul boleh reply dan blogwalking kawan kawan yang dah komen entry Uyul. Esok masih shoot wedding lagi. Esok free je Uyul blogwalking semua orang okay. Terima kasih semua yang rajin ke blog Uyul dan tinggalkan komen.




Maaf, ingatkan dapat online kat sini. Tak dan nak update blog bila shoot dari pagi sampai ke malam. Nak update guna iPad macam yang Uyul cakap dalam entry: ENTRY BLOGPOST GUNA IPAD | CARA MASUKKAN GAMBAR pun tak sempat. Soryy, line Umobile dekat sini agak mendukacitakan. Uyul pun online Facebook dan upload gambar customer menggunakan Hotspot yang di share oleh Encik Merah. Itu pun slow gila.

Sekarang jam menunjukkan pukul 3:21am. Uyul baru habis edit gambar menggunakan aplikasi Lightroom di iPad, memandangkan laptop Uyul mempunyai masalah monitor calibration. Huwarghh rasa macam nak menangis. Dah kena beli laptop baru cemni. Sebab dah banyak kali calibrate pun masih lagi tone gambar tak sama dengan file raw. Doakan Uyul murah rezeki dan dapat beli laptop baru ya kengkawan semua. Amin.

Okayylahh. Nak kena tidur dah. Esok jam 10:00 pagi dah kena ada dekat rumah pengantin untuk Majlis Sanding. Selamat malam semua.

CONVERSATION

8 000, 000 Pengkomen:

Terima Kasih. Sila Datang Lagi.