WAJIB MARATHON BLOGWALKING PENGKOMEN BLOG UYUL

/
8 000 Comments
March 11, 2017
WAJIB MARATHON BLOGWALKING PENGKOMEN BLOG UYUL | Salam. Ya ampun, ramainya komen blog Uyul. Haishh. Uyul dah publish semua komen. Nanti senang, Uyul boleh reply dan blogwalking kawan kawan yang dah komen entry Uyul. Esok masih shoot wedding lagi. Esok free je Uyul blogwalking semua orang okay. Terima kasih semua yang rajin ke blog Uyul dan tinggalkan komen.




Maaf, ingatkan dapat online kat sini. Tak dan nak update blog bila shoot dari pagi sampai ke malam. Nak update guna iPad macam yang Uyul cakap dalam entry: ENTRY BLOGPOST GUNA IPAD | CARA MASUKKAN GAMBAR pun tak sempat. Soryy, line Umobile dekat sini agak mendukacitakan. Uyul pun online Facebook dan upload gambar customer menggunakan Hotspot yang di share oleh Encik Merah. Itu pun slow gila.

Sekarang jam menunjukkan pukul 3:21am. Uyul baru habis edit gambar menggunakan aplikasi Lightroom di iPad, memandangkan laptop Uyul mempunyai masalah monitor calibration. Huwarghh rasa macam nak menangis. Dah kena beli laptop baru cemni. Sebab dah banyak kali calibrate pun masih lagi tone gambar tak sama dengan file raw. Doakan Uyul murah rezeki dan dapat beli laptop baru ya kengkawan semua. Amin.

Okayylahh. Nak kena tidur dah. Esok jam 10:00 pagi dah kena ada dekat rumah pengantin untuk Majlis Sanding. Selamat malam semua.


YOU MAY ALSO LIKE:

8 comments:

  1. Komen... Jangan tak komen... Jemput singgah blog saya jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jyeahhh. sudah pastiii. wajib tuhh heheehe

      Delete
  2. wahhhh.. siap marathon lagi eh...

    - Mia Liana

    ReplyDelete
    Replies
    1. jyeahhh kena rajin kak miaaaa. nak jadi blogger macam akakkkk.

      Delete
  3. terima kasih sudi mengkomen hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jua membalas kunjungannn. labayu.

      Delete
  4. Replies
    1. jom kakak! marathon sampai pitam

      Delete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>