SELESAI JOB WEDDING 3 HARI 3 MALAM

/
19 000 Comments
March 12, 2017
SELESAI JOB WEDDING 3 HARI 3 MALAM | Salam. Alhamdullillah. Makanya selesailah sudah job wedding minggu ini. 3 hari 3 malam Uyul berada di Felda Selancar, Muadzam Shah, Pahang. Syukur, segala tugasan minggu ini dapat diselesaikan jua.

Tugas terakhir Uyul adalah siapkan album client dalam masa 45 hari bekerja. Semoga Uyul diberi kekuatan dan kesihatan yang baik untuk menyiapkan album tersebut dalam masa yang terdekat. Lagi awal lagi baik.

Ucapan terima kasih tak terhingga buat Encik Merah dan Shasha (adik Encik Merah) sebab sudi teman Uyul ke hulu ke hilir. Sanggup amik dekat Batu Pahat dulu sebelum ke sini. Terima kasih sangat sangat jadi assistant Uyul untuk job kali ini. Kalau Uyul sorang sorang memang tak mampu sebenarnya.

So? Nak tengok hasil hasil shoot ke? Sabar okayy, masuk office nanti Uyul edit dan up dekat dalam blog nih. Boleh juga pergi Instagram @uyulrosli. Tapi lambat sikit lah masuk Instagramnya tuh. Hehehehe. Korang follow dulu Instagram Uyul ehh. Hehehe.

Nahh belanja gambar selfie dengan mantan mantan Majlis Tertinggi Boss, UiTM Melaka Kampus Bandaraya. Haaaa, jangan terkejut sangat eh terjumpa kawan kawan pulak. Sebabnya client Uyul memang kebanyakannya adalah kawan kawan Uyul zaman study dulu.


Alhamdullillah untuk segala nikmatNya.


YOU MAY ALSO LIKE:

19 comments:

  1. edit cepat nak tengok juga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaallah. nanti uyul edit dan upload ye

      Delete
    2. inshaallah. nanti uyul edit dan upload ye

      Delete
  2. Replies
    1. hehehee terima kasih shahida.

      Delete
  3. Yang pegang enset tu lagi nampak serinya dari pengantin,,apa cite,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahahahah. okayyy doakan laaa photographernya kawen pulakkk.

      Delete
  4. Replies
    1. alhamdullillahh terima kasih rabia

      Delete
  5. sesekali dpat berkumpul bersama..syok jugak..next uyul pulak

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin amin. terima kasih atas doa akak.

      Delete
  6. kalaulah ada emoji semut dah lama ku guna di ruangan komen ni, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahha alaaa janganlah bersemut.

      Delete
  7. You find it more interesting than reading books because you can choose the topic you opt to read. As you read on, you will learn some wedding etiquette you need for your wedding:
    wedding photography

    ReplyDelete
  8. tak sabar nak jadi bridesmaid kekyul..ehhhh tetiba..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahaaahahahah. gerammnya ngan keknee nihhh ahaha

      Delete
  9. cantiknya pengantin. Tahniah pengantin baru dan tahiah Uyul berjaya menembak pada hari tersebut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh. terima kasih kak fizahhh.

      Delete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>