RANKING ALEXA BLOG UYUL | YAYYYY DAH MASUK MALAYSIA

RANKING ALEXA BLOG UYUL | YAYYYY DAH MASUK MALAYSIA. Salam. Uyul baru je selesai update entry. Boleh baca entry sebelum nih WAJIB MARATHON BLOGWALKING PENGKOMEN BLOG UYUL Ya Allah, rasa nak menjerit pagi pagi buta nih weyh. Uyul mengantuk sebenarnya nih. Memandangkan jam menunjukkan angka 3:43 pagi. Uyul selesai update entry lepas jan 3.27 pagi. Tah macam mana tergerak hati nak check Ranking Alexa.

Syukur syukur syukur. Ya Allah hai. BERITA GEMBIRA untuk Uyul sebenarnya. MashaAllah haihh. Tapi sebelum tuh, korang dengar lah lagu IM COMING HOME nih ya.


Uyul dah balik MALAYSIA weyh!! Berhari hari berminggu minggu Uyul ikut nasihat dan tips dari sifu sifu blog. Alhamdullilah, tak sampai sebulan, blog Uyul dah masuk Malaysia. Punya lahh happynya Uyul. Padahal orang lain dah lama dah berada dalam ranking Malaysia. Hahahaha. Maafkan Uyul yang excited nih. Macam Uyul pernah cakap, tahun 2012 Uyul dah start berblog tapi stop pada awal tahun 2014. Dan Uyul mula berblog semula pada Disember 2016. Dan ada entry yang Uyul dah draftkan serta rescheduled semula.


Okay, kita ZOOOMMMMM SIKIT!!!!


Ranking in Malaysia: 83279
Baca entry Ranking Alexa yang lepas: Sini
Check Ranking Alexa blog korang: Sini

Cuba korang baca entry RANKING ALEXA BLOG UYUL ROSLI | CHAIYOOKKKK UYUL! dan comparekan sendiri Uyul di ranking ke berapa dunia sampai tak dapat balik Malaysia. Heheheheheheheh. Korang jangan annoying pulak tau baca entry Uyul. Hahaha. Jangan lah korang tak datang lagi blog Uyul nih. Tanpa kunjungan korang, takdenya Uyul dapat balik Malaysia dengan mudah. Please datang blog Uyul selalu dan tinggalkan jejak masing masing. Uyul sebolehnyaa akan balas kunjungan korang.

Ya Allah, murahkanlah rezeki rakan rakan blogger yang selalu berkunjung ke rumah buruk Uyul nih. Semoga mereka sentiasa diberikan kebahagiaan di dunia yang fana ini. Dan semoga mereka sentiasa diberi kesihatan yang baik dan terus menulis di blog masing masing untuk memberi manfaat kepada orang lain pula. Amin amin amin. 

**Tidur dalam senyum.**

CONVERSATION

23 000, 000 Pengkomen:

  1. Replies
    1. alhamdullillah. semoga uyul terus berusahaaa.

      Delete
    2. alhamdullillahhh terima kasihh.. hehehee

      Delete
  2. Hebatnya uyul. Untung ah ada kawan2 tolong naikkan ranking alexa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullillah. ramai blogger support uyul. syukur

      Delete
  3. Saya ni tak pandai komen. Dah baca entry ni dua kali. Tapi nak komen tak tau. Itu je lah komen saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. terima kasih sebab dah berjaya tinggalkan komen!

      Delete
    2. Itu komen ke? Laaaaa.... tak tau saya tu komen.

      Delete
  4. Akhirnya kan, tahniah..kejap lagi naiklah rank tu..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. heheehehhe. inshaaallah. bykkan baca tips blogger lain bebeh.

      Delete
  6. Assalamualaikum uyul...tahniah2 yer da balik malaysia...

    ReplyDelete
  7. tahniah uyul.. selamat kapal terbang mendarat malaysia..hahaha

    ReplyDelete
  8. tengah konpius selama ni uyul duduk kat mana..hahahah

    ReplyDelete

Terima Kasih. Sila Datang Lagi.