PEMENANG UYUL ROSLI 1ST GIVEAWAY

/
42 000 Comments
March 28, 2017
Assalamualaikum WBT. Hai semua. Rasa macam dah terlewat nak umum pemenang Giveaway yang Uyul anjurkan pada minggu lepas. Sebelum itu, Uyul nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi join Uyul Rosli 1st Giveaway ini.


Sila rujuk nombor peserta di SINI.



TOPUP RM5
38 & 5

TOPUP RM10
1 & 12

100PCS NAME CARD
26, 35, 31, 16, 18, 4 & 41


Tahniah sekali lagi kepada para pemenang. Diminta untuk para pemenang semua PM details seperti tertera di bawah ke inbox fanpage Uyul Rosli Official.

Bagi pemenang Name Card
No. Peserta:
URL Penyertaan:
Alamat Pengeposan:
No Telefon:
(Uyul akan WhatsApp setiap seorang untuk details pada Name Card)

Bagi pemenang Topup
No. Peserta:
URL Penyertaan:
No Telefon untuk di Topup:

Sila tuntut hadiah masing masing sebelum Jumaat 7 April 2017. 


YOU MAY ALSO LIKE:

42 comments:

  1. Tahniah kepada para pemenang

    Hai uyul ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faeeeee nextime join laa jommmm

      Delete
  2. Nombor tak bertuah la uyul,tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe nextime kakak inshaallah.

      Delete
  3. Huhu takde rezeki nak menang. Hikhik. Tahniah semua 😘😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai awak. tak apa inshallah nextime rezeki awak pula.

      Delete
  4. Tahniah npyg menang...

    Piqa satu no je lagi..
    Takpe takde rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi. takpe nextime join lagi okayyy

      Delete
  5. Tahniah kepada semua pemenang... 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. nextime join lagi okayy awak.

      Delete
  6. Tak ada rezeki saya kali nih 😢 tahniah buat para pemenang

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai awakkk nanti join lagi tau kalau uyul buat GA lagi.

      Delete
  8. wahhhh... terima kasih uyul....

    http://www.mialiana.com/2017/03/menang-uyulrosli-1st-giveaway.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  9. tahniah kpd semua pemenang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh abam kie lepas ni join lagi tau.

      Delete
  10. Tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai cik rose, nextime cik rose kena join okay.

      Delete
  11. Replies
    1. alaaa kak juju takpe nextime okayyy

      Delete
  12. Replies
    1. hai shahida. inshaallah nextime uyul anjurkan lagi okey

      Delete
  13. Tahniah kepada semua pemenang! untungnya dapat hadiah daripada uyul.

    ReplyDelete
  14. tahniah pada pemenang 😉 semoga Uyul murah rezeki, ameeen

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum uyul...wah !! x sangka mama salah seorang yg terpilih...mekacih uyul...nanti mama pm k...:)
    ** Mama Maszull


    ReplyDelete
  17. Tahniah pada semua pemenang

    ReplyDelete
  18. tahniah semua yang menang..tak menang bole cuba lagi ye tak...

    ReplyDelete
  19. tahniah buat para pemenang..rugi nya tak semoat join hari tu

    ReplyDelete
  20. thniah pd sume pemenang !

    ReplyDelete
  21. Tahniah kepada semua pemenag ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai awakkkk nextime join tauuu.

      Delete
  22. Tahniah pada semua pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai cik tie. heeee terima kasihhh sebab support uyul

      Delete
  23. Replies
    1. Takpe JM, inshaallah nextime rezeki jm.

      Delete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>