PEMENANG UYUL ROSLI 1ST GIVEAWAY

Assalamualaikum WBT. Hai semua. Rasa macam dah terlewat nak umum pemenang Giveaway yang Uyul anjurkan pada minggu lepas. Sebelum itu, Uyul nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi join Uyul Rosli 1st Giveaway ini.


Sila rujuk nombor peserta di SINI.



TOPUP RM5
38 & 5

TOPUP RM10
1 & 12

100PCS NAME CARD
26, 35, 31, 16, 18, 4 & 41


Tahniah sekali lagi kepada para pemenang. Diminta untuk para pemenang semua PM details seperti tertera di bawah ke inbox fanpage Uyul Rosli Official.

Bagi pemenang Name Card
No. Peserta:
URL Penyertaan:
Alamat Pengeposan:
No Telefon:
(Uyul akan WhatsApp setiap seorang untuk details pada Name Card)

Bagi pemenang Topup
No. Peserta:
URL Penyertaan:
No Telefon untuk di Topup:

Sila tuntut hadiah masing masing sebelum Jumaat 7 April 2017. 

42 ulasan:

  1. Tahniah kepada para pemenang

    Hai uyul ^^

    BalasPadam
  2. Nombor tak bertuah la uyul,tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam
  3. Huhu takde rezeki nak menang. Hikhik. Tahniah semua 😘😘

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai awak. tak apa inshallah nextime rezeki awak pula.

      Padam
  4. Tahniah npyg menang...

    Piqa satu no je lagi..
    Takpe takde rezeki

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi. takpe nextime join lagi okayyy

      Padam
  5. Tahniah kepada semua pemenang... 😘

    BalasPadam
  6. Tak ada rezeki saya kali nih 😢 tahniah buat para pemenang

    BalasPadam
  7. Tahniah kepada semua pemenang :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai awakkk nanti join lagi tau kalau uyul buat GA lagi.

      Padam
  8. wahhhh... terima kasih uyul....

    http://www.mialiana.com/2017/03/menang-uyulrosli-1st-giveaway.html

    - Mia Liana

    BalasPadam
  9. tahniah kpd semua pemenang....

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahh abam kie lepas ni join lagi tau.

      Padam
  10. Tahniah buat semua pemenang :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai cik rose, nextime cik rose kena join okay.

      Padam
  11. Tahniah pada yang menang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai shahida. inshaallah nextime uyul anjurkan lagi okey

      Padam
  12. Tahniah kepada semua pemenang! untungnya dapat hadiah daripada uyul.

    BalasPadam
  13. tahniah pada pemenang 😉 semoga Uyul murah rezeki, ameeen

    BalasPadam
  14. tahniah kepada semua pemenang!

    BalasPadam
  15. assalamualaikum uyul...wah !! x sangka mama salah seorang yg terpilih...mekacih uyul...nanti mama pm k...:)
    ** Mama Maszull


    BalasPadam
  16. Tahniah pada semua pemenang

    BalasPadam
  17. tahniah semua yang menang..tak menang bole cuba lagi ye tak...

    BalasPadam
  18. tahniah buat para pemenang..rugi nya tak semoat join hari tu

    BalasPadam
  19. thniah pd sume pemenang !

    BalasPadam
  20. Tahniah kepada semua pemenag ^^

    BalasPadam
  21. Tahniah pada semua pemenang

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai cik tie. heeee terima kasihhh sebab support uyul

      Padam
  22. Balasan
    1. Takpe JM, inshaallah nextime rezeki jm.

      Padam

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Dikuasakan oleh Blogger.