PAGEVIEW MENCANAK NAIK - 19 MAC | SIAPA BOM BLOG UYUL

PAGEVIEW MENCANAK NAIK - 19 MAC | SIAPA BOM BLOG UYUL. Salam. Wahh amboi amboi. Semalam Uyul satu hari busy. Tak dan nak blogwalking ke blog kawan kawan semua. So bila dah malam malam tuh, saja lah bukak blog ke konon nak tengok lahh berapa ramai dah join Uyul Rosli 1st Giveaway. Amboi bertalu talu orang join ye. Siap dah capai target 30 orang peserta yang join. Alhamdullillah. Eh yang belum join, belum terlambat nak join okayyy! Pergi join lekas. Hehehe. *Kejamnya Uyul paksa orang join.*

Okay berbalik pada tajuk entri kali ini. Ya Allah, terkejut habis nih. Tak sangka Pageview sampai 2724. Gila kau tak terkejut. Uyul baru aktif balik berblog nih sejak awal tahun. Bulan Januari tuari pun masih sendu lagi blog Uyul. Uyul start serius blogwalking, update entri tiap hari start bulan Mac. Tak sampai sebulan pun lagi.


Alhamdullillah. Allah haiii bersyukur sangat sangat. Sekurang kurangnya bila tengok PV Blog hari hari ada peningkatan, baru bersemangat nak jadi blogger secara serius. Tapi itulah, Uyul masih tercari cari siapa agaknya yang bom blog Uyul nih.

Walaupun dah start berblog sejak 2011, tapi Uyul nih dikategorikan newbie lagi. Blog pun masihh di awang awangan. Inshaaallah, slowly Uyul akan cuba juga ikut tips tips yang dikongsi oleh blogger blogger otai. 

Terima kasih kawan kawan alam maya Uyul semua! Kita mungkin tak pernah jumpa. Mungkin tak pernah bersua. Tapi InshaaAllah, ada beberapa blogger yang Uyul cam sangat rajin ke blog Uyul. Terima kasihhh sebab sudi jadi kawan Uyul.

CONVERSATION

28 000, 000 Pengkomen:

  1. Replies
    1. hehhee. inshaaallah nanti dah betul betul stabil uyul kongsi tips.

      Delete
  2. mesti ada sesuatu yang hebat telah berlaku...bagus sangat nie..

    ReplyDelete
  3. bestnya tinggi naik tu hikhik. tahniah sis! keep update entry tau tau hehe

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/4-tips-elak-digelar-drama-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. alhamdullillah. tapi bukan selalu pun awak.

      Delete
  4. wow terbaik tu. hehe all the best untuk mendatang ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah.. mama perasan tahun ni PV agak menurun banyak.. ntah la mcm tahun lepas tinggi.. maybe sekarang orang dah malas nak baca blog kot..

    Jemput singgah ke blog MamaJue

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum uyul...alhamdullilah berjaya juga kn...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. rahsianyaaa jalan jalan blog kawan kawann hehheeh

      Delete
  8. menaikkan semangat utk berblogging kan Uyul ��

    ReplyDelete
  9. suatu hari nanti kak uyul akan jadi blogger famous lah kan.

    ReplyDelete

Terima Kasih. Sila Datang Lagi.