PAGEVIEW MENCANAK NAIK - 19 MAC | SIAPA BOM BLOG UYUL

/
28 000 Comments
March 20, 2017
PAGEVIEW MENCANAK NAIK - 19 MAC | SIAPA BOM BLOG UYUL. Salam. Wahh amboi amboi. Semalam Uyul satu hari busy. Tak dan nak blogwalking ke blog kawan kawan semua. So bila dah malam malam tuh, saja lah bukak blog ke konon nak tengok lahh berapa ramai dah join Uyul Rosli 1st Giveaway. Amboi bertalu talu orang join ye. Siap dah capai target 30 orang peserta yang join. Alhamdullillah. Eh yang belum join, belum terlambat nak join okayyy! Pergi join lekas. Hehehe. *Kejamnya Uyul paksa orang join.*

Okay berbalik pada tajuk entri kali ini. Ya Allah, terkejut habis nih. Tak sangka Pageview sampai 2724. Gila kau tak terkejut. Uyul baru aktif balik berblog nih sejak awal tahun. Bulan Januari tuari pun masih sendu lagi blog Uyul. Uyul start serius blogwalking, update entri tiap hari start bulan Mac. Tak sampai sebulan pun lagi.


Alhamdullillah. Allah haiii bersyukur sangat sangat. Sekurang kurangnya bila tengok PV Blog hari hari ada peningkatan, baru bersemangat nak jadi blogger secara serius. Tapi itulah, Uyul masih tercari cari siapa agaknya yang bom blog Uyul nih.

Walaupun dah start berblog sejak 2011, tapi Uyul nih dikategorikan newbie lagi. Blog pun masihh di awang awangan. Inshaaallah, slowly Uyul akan cuba juga ikut tips tips yang dikongsi oleh blogger blogger otai. 

Terima kasih kawan kawan alam maya Uyul semua! Kita mungkin tak pernah jumpa. Mungkin tak pernah bersua. Tapi InshaaAllah, ada beberapa blogger yang Uyul cam sangat rajin ke blog Uyul. Terima kasihhh sebab sudi jadi kawan Uyul.



YOU MAY ALSO LIKE:

28 comments:

  1. Waw... kongsilah sikit ilmu h h h.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee. inshaaallah nanti dah betul betul stabil uyul kongsi tips.

      Delete
  2. mesti ada sesuatu yang hebat telah berlaku...bagus sangat nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. kan. uyul pun tak pasti kenapa.

      Delete
  3. bestnya tinggi naik tu hikhik. tahniah sis! keep update entry tau tau hehe

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/4-tips-elak-digelar-drama-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. alhamdullillah. tapi bukan selalu pun awak.

      Delete
  4. wow terbaik tu. hehe all the best untuk mendatang ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah.. mama perasan tahun ni PV agak menurun banyak.. ntah la mcm tahun lepas tinggi.. maybe sekarang orang dah malas nak baca blog kot..

    Jemput singgah ke blog MamaJue

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you mama jue. mama jue power! hehhee

      Delete
  6. Banyak tuuu. Tahniah. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullillah. terima kasih awak.

      Delete
  7. moga lepas ni akan terus maju dalam blog

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum uyul...alhamdullilah berjaya juga kn...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullillah. terima kasih mama.

      Delete
  9. Tahniah.. apa rahsianya tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. rahsianyaaa jalan jalan blog kawan kawann hehheeh

      Delete
  10. hi. singgah jemput ke blog saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai awak. inshaallahh will terjah your blog.

      Delete
  11. menaikkan semangat utk berblogging kan Uyul ��

    ReplyDelete
  12. suatu hari nanti kak uyul akan jadi blogger famous lah kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaaallahh kalau ada rezeki dik

      Delete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>