LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST

/
12 000 Comments
March 15, 2017
LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST | Salam. Sapa suka shopping dekat Lazada? Uyul pernah juga dua tiga kali shopping barang makeup dekat Lazada. Beli beg makeup dan jugak eyebrow liquid. Pernah jugak beli sling beg DSLR dari Lazada. Tapi yang sling beg nih Encik Merah belikanlah. Sebab masa tuh tak pandai beli barang online lagi.

Semalam officemate Uyul baru je shopping kat Lazada. Beli sling beg. Uyul pun tumpang sekaki beli beg nih. Cepat gila dia sampai depan pintu office tau. Hahaha.


Tadi saja lahh kan bukak website Lazada. Macam nak cari barang untuk DLSR Uyul sikit. Dah gaji kan, itu yang rasa nak shopping. Sekali tuh, terperasan pulak iklan contest untuk Blogger. Ehhhh makin teruja pulak. Oh yes, Lazada nak sambut ulang tahun ke 5 kan. Makanya akan berlangsung Lazada 5th Anniversary Sales bermula 21 hingga 23 Mac.

Seronoklahh jadi Blogger. Ada contest khas untuk Blogger. Wahhh rugi tak join kan. Korang yang mana nak join tuh, boleh klik Lazada Birthday Blogger Contest.




 a. What do you love about Lazada Malaysia? 
Apa yang Uyul suka shoppping dekat Lazada nih, service dia tiptop. Selain banyak pilihan barang yang boleh kita beli, paling menakjubkan, order semalam hari nih boleh dapat dah. Jimat transportation cost sebab tak payah keluar untuk beli. Duduk depan komputer dan klik klik je.

 b. Top three product picks from Lazada Malaysia (Your three favorite products.) 
Antara top three product yang Uyul suka usha dekat Lazada adalah barang DLSR, barang Komputer dan jugak barang Makeup. Memang senang sangat shopping kat Lazada. Kita boleh buat pilihan yang bijak. Boleh tahu kualiti mana yang bagus. Interface website Lazada pun mesra pengguna.





 c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 
Mungkin lepas nih Lazada Malaysia boleh improvise lagi tahap kecepatan delivery tuh. Mana tahu order pagi, petang dah sampai depan pintu rumah kan. Heheehehe. Uyul pulak suka shopping pagi pagi. Haaa memang duit gaji habis ke situ lahh hahahahah.


 b. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 
Semoga Lazada Malaysia terus memberikan perkhidmatan yang memudahkan orang ramai untuk membeli belah. And in future, I will be your regular customer since I had register as one of your affiliate member. Hehehe


Dahhh korang apa lagi, pergi join cepat! Lepas tuh, emailkan link ke [email protected]

 HOW TO JOIN - LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST 

1. The contest runs from 1st March until 23 March 2017 (11.59pm).

2. Each contestant (blogger) has to write a post and answer these questions on his/her blog post: 

a. What do you love about Lazada Malaysia?
b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products) 
c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 

d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 



3. The Article must contain screenshots for the three products mentioned in point 2.b (the "Top Product Picks" post). 



4. Contestants are required to submit the link to their post via e-mail to [email protected] with the subject titled: Lazada Birthday Blogger Contest 



7. Contestants are welcomed to post the article in any language. 

6. Winners will be selected at random.


YOU MAY ALSO LIKE:

12 comments:

  1. woweeee..good luck uyul..akak nak join gak..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom joinn kakak. muahhhkeddd.

      Delete
  2. Wahh.. good luck uyul !😊

    ReplyDelete
  3. good luck uyul. sis masih belum mengarang lagi utk lazada ni. takde idea. ;p

    ReplyDelete
  4. wah bestnya..adik biasa join contest dalam ig and fb je

    ReplyDelete
  5. Good luck darling... nnti dila akan join juga lah...

    ReplyDelete
  6. good luck uyul..saya pun join jugak contest ni..

    ReplyDelete

Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.