KORANG WAJIB TINGGALKAN KOMEN DALAM BLOG UYUL ROSLI

/
43 000 Comments
March 12, 2017
KORANG WAJIB TINGGALKAN KOMEN DALAM BLOG UYUL ROSLI | Salam. Kenapa korang wajib tinggalkan jejak dalam ruangan komen dalam blog Uyul? Mudah je jawapan dia, ianya supaya Uyul senang nak buat kunjungan balas dalam blog kawan kawan semua.

Yang untungnya, Uyul rajin komen dalam blog kawan kawan. Tak percaya? Cuba korang tinggalkan komen dalam salah satu entry blog Uyul. InshaaAllah bukan satu entry sahaja Uyul terjah, sebolehnya nak blogwalking atleast 3 entry dalam blog semua pengkomen. Serius nih tak tipu. Kalau tak percaya juga, cuba lahh try tinggalkan komen. Hehehee.


Dikesempatan ini, Uyul nak ucapkan terima kasih sebab korang rajin komen dalam blog Uyul nih. Rajin rajin selalu okay. Maaf, Uyul suka membebel. Hehehehehhee.



YOU MAY ALSO LIKE:

43 comments:

  1. wahhh.... ni kak mia dah komen... tadaaaaaa!

    - Mia Liana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak mia. rajin kak mia tinggalkan jejak dalam blog uyul. terima kasih kak mia.

      Delete
  2. hai kak..betul tu..kena rajin singgah blog orang kan..baru orang perasan comment kita kan akak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh rabia, kena rajin sikit

      Delete
  3. hai akak..tq tau akak sebab comment my blog..sekarang adik pulak comment blog akak.

    ReplyDelete
  4. Hai Uyul...Kite blogwalking awak ye..

    http://caramelmacchiyato.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai sakura. nanti uyul terjah awak.

      Delete
  5. sama-sama kak nurul..mohon kak nurul belanja adik neenee coklat hershey's sebungkus..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh nak cekelet ehh, amboiiii. hahahaha. nak ketamm!!

      Delete
  6. banyak info lah dalam blog akk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe terima kasihhhhh rabia.

      Delete
  7. Bila org rajin blogwalking, bertambah kenalan baru..nk2 plak yg suka komen entry byk2 kn..salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh mama tisya. salam kenal mama tisya. hehe.

      Delete
  8. Baiknya hati uyul. Untung kalau ada kawan macam uyul.

    Kadang-kadang ni kita komen kat blog orang lain sebab nak promote blog kita atau pun entri baru. Yang paling penting sebab nak support sesama kawan untuk bersemangat blogging.

    Cuma kadang2 kecewa dengan kawan blog yang komen sekadar nak ambil kesempatan. Nak backlink dan traffik free je. Langsung tak baca tajuk/konten. Kira nak spam la gitu.

    Siapa yang suka spam kan? Komen pun kadang2 ala kadar. Ala kadar ok lagi tapi ini takda kaitan dengan konten.

    Contoh :

    Singgah sini
    BW
    Jemput la ke blog saya. ada entri baru.
    Nice sharing
    Terbaik


    Maaf emosi.

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. hai rabiaaaaa. terima kasih bw akak.

      Delete
  10. hi kak uyul..ni adik dah datang ni

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. hai naddd. terima kash sebab tinggalkan jejak. T__T

      Delete
  12. As salam Uyul... gembira kan bila ada rakan2 blogger tinggalkan komen di bwh entri kita? Abam Kie pun cuba membalas komen mrka dgn BW ke blog mrka. Cuma kdg2 cpt, kdg2 lambat. Abam Kie follows your blog. (www.zukidin.com). TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul betul. gembira rasanya.

      Delete
  13. Bersama-samalah kita berblogwalking.,,

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. mekasehh kak eda. heheheehheh

      Delete
  15. Wahh..datang singgah dan baca juga ..terima kasih uyul 😁

    http://hauliarazali.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. haii liaa. uyul akan terjah lia semula.

      Delete
  16. kalau ada banyak masa bw mmg dilah akan tinggalkan komen di blog kawan2.. dari situ walaupun tak penah jumpa dan baru kenal di alam maya, tetiba rasa mcm dah lama kenal pulak kannnn.. hope dpt kenal rapat dgn geng2 jdt blogger.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jyeahh betul tuh kak dilahhh. nanti uyul ke johor kita jumpa

      Delete
  17. blogger hot tu hehehe ajar ai pleshhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha blogger hot? siapa siapa?

      Delete
  18. Hai uyul..salam perkenalan..😊

    ReplyDelete
  19. Fiza pun kalau ada masa balas kunjungan dan komen secara pukal gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak fizahh. seronok kalau kawan2 blogger seronok dgn kehadiran komen kita.

      Delete
  20. assalamualaikum uyul...wah !! mmg bestla dpt jenjalan blogwalking sesekali ni...

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  21. Salam perkenalan dan selamat berukhwah uyul. Ana dah follow sini. Semoga kita dapat terus BW di entri akan dtg. InsyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ana. heheh uyul pun da follow ana.

      Delete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>