KORANG WAJIB TINGGALKAN KOMEN DALAM BLOG UYUL ROSLI

KORANG WAJIB TINGGALKAN KOMEN DALAM BLOG UYUL ROSLI | Salam. Kenapa korang wajib tinggalkan jejak dalam ruangan komen dalam blog Uyul? Mudah je jawapan dia, ianya supaya Uyul senang nak buat kunjungan balas dalam blog kawan kawan semua.

Yang untungnya, Uyul rajin komen dalam blog kawan kawan. Tak percaya? Cuba korang tinggalkan komen dalam salah satu entry blog Uyul. InshaaAllah bukan satu entry sahaja Uyul terjah, sebolehnya nak blogwalking atleast 3 entry dalam blog semua pengkomen. Serius nih tak tipu. Kalau tak percaya juga, cuba lahh try tinggalkan komen. Hehehee.


Dikesempatan ini, Uyul nak ucapkan terima kasih sebab korang rajin komen dalam blog Uyul nih. Rajin rajin selalu okay. Maaf, Uyul suka membebel. Hehehehehhee.

CONVERSATION

42 000, 000 Pengkomen:

  1. Replies
    1. hai kak mia. rajin kak mia tinggalkan jejak dalam blog uyul. terima kasih kak mia.

      Delete
  2. hai kak..betul tu..kena rajin singgah blog orang kan..baru orang perasan comment kita kan akak.

    ReplyDelete
  3. hai akak..tq tau akak sebab comment my blog..sekarang adik pulak comment blog akak.

    ReplyDelete
  4. Hai Uyul...Kite blogwalking awak ye..

    http://caramelmacchiyato.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. sama-sama kak nurul..mohon kak nurul belanja adik neenee coklat hershey's sebungkus..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh nak cekelet ehh, amboiiii. hahahaha. nak ketamm!!

      Delete
  6. Bila org rajin blogwalking, bertambah kenalan baru..nk2 plak yg suka komen entry byk2 kn..salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh mama tisya. salam kenal mama tisya. hehe.

      Delete
  7. Baiknya hati uyul. Untung kalau ada kawan macam uyul.

    Kadang-kadang ni kita komen kat blog orang lain sebab nak promote blog kita atau pun entri baru. Yang paling penting sebab nak support sesama kawan untuk bersemangat blogging.

    Cuma kadang2 kecewa dengan kawan blog yang komen sekadar nak ambil kesempatan. Nak backlink dan traffik free je. Langsung tak baca tajuk/konten. Kira nak spam la gitu.

    Siapa yang suka spam kan? Komen pun kadang2 ala kadar. Ala kadar ok lagi tapi ini takda kaitan dengan konten.

    Contoh :

    Singgah sini
    BW
    Jemput la ke blog saya. ada entri baru.
    Nice sharing
    Terbaik


    Maaf emosi.

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. hai naddd. terima kash sebab tinggalkan jejak. T__T

      Delete
  9. As salam Uyul... gembira kan bila ada rakan2 blogger tinggalkan komen di bwh entri kita? Abam Kie pun cuba membalas komen mrka dgn BW ke blog mrka. Cuma kdg2 cpt, kdg2 lambat. Abam Kie follows your blog. (www.zukidin.com). TQ

    ReplyDelete
  10. Wahh..datang singgah dan baca juga ..terima kasih uyul 😁

    http://hauliarazali.blogspot.my/

    ReplyDelete
  11. kalau ada banyak masa bw mmg dilah akan tinggalkan komen di blog kawan2.. dari situ walaupun tak penah jumpa dan baru kenal di alam maya, tetiba rasa mcm dah lama kenal pulak kannnn.. hope dpt kenal rapat dgn geng2 jdt blogger.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jyeahh betul tuh kak dilahhh. nanti uyul ke johor kita jumpa

      Delete
  12. Fiza pun kalau ada masa balas kunjungan dan komen secara pukal gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak fizahh. seronok kalau kawan2 blogger seronok dgn kehadiran komen kita.

      Delete
  13. assalamualaikum uyul...wah !! mmg bestla dpt jenjalan blogwalking sesekali ni...

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan dan selamat berukhwah uyul. Ana dah follow sini. Semoga kita dapat terus BW di entri akan dtg. InsyaAllah

    ReplyDelete

Terima Kasih. Sila Datang Lagi.