JOM KE A FAMOSA WATER THEME PARK

JOM KE A FAMOSA WATERPARK. Salam. Hari nih cuti am sempena Hari Keputeraan Sultan Johor. Minggu lepas boss ajak pergi company trip. Plan asalnya nak buat team building. Last last ke Water Theme Park lahh kita.

Uyul bawak adik Uyul sekali. Adik Haziq. Ye laaa cuti sekolah kan, dah alang alang. Cuma sayangnya Uyul tak mandi lah kat sana. Sebab Uyul masih sakit sakit lagi nih. Senggugut teruk. Sakit pinggang yakmat. Tapi standby je bawak baju. Kot kot tergerak hati nak mandi kan.

A Famosa Water Theme Park nih Uyul tak pernah pergi lagi. Walaupun kampung memang dekat Alor Gajah. Hahahaha. Jakun sungguh rasanya. Duk Google tengok kemain banyak betul permainan dia. Encik Merah dah laaa pergi. Masa tuh dia buat trip kelas Degree.

Naseblahh bawak iPad. Boleh blogwalking sementara tunggu semua orang mandi. Kalau tak memang bosanlahh jawabnya. Haihhhh itulahhh dapat lagi penyakit yang sendiri tak nak jumpa doktor untuk check. Degil Uyul nih.


Have a nice Company Trip My Album Trading.



14 comments:

  1. assalamualaikum uyul...wah !!! seronoknya jenjalan masa cuti ni...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jalan jalan je ma. Tak dapat nak mandi pun. Duduk tepi jaga beg heheeheheh.

      Delete
  2. Replies
    1. hihihi., best kan kan. tapi tak best sebab uyul tak mandi pun,

      Delete
  3. Kak ana tak berkesempatan masuk ke sini time stay di bungalow dalam tu. Next time nak try juga ke sini.

    ReplyDelete
  4. Alamak.. tak leh mandi ke.. rugilah uyul.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hehehe. best tak best sgt laaa cik tie.

      Delete
  6. bestnya dapat bercuti, nak ikut plesshhh kakak sayang haha

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Powered by Blogger.