E-MOHON | YAYASAN SULTAN IBRAHIM JOHOR

E-MOHON | YAYASAN SULTAN IBRAHIM JOHOR. Salam. Wah hari nih kecoh pasal Yayasan Sultan Johor. Uyul ternampak dekat Facebook Viral Johor tadi. Haaa cepat cepat Uyul apply. Yelaaa nak ke Galleria Johor Bahru memang tak sempat lahh.

Korang nak mohon jugak Rumah Impian Sultan Johor nih? Yang pasti rakyat Johor berIC 01 sahaja boleh mohon. Klik Yayasan Sultan Ibrahim Johor untuk pra permohonan.


Semoga murah rezeki Uyul aminnn.

CONVERSATION

10 000, 000 Pengkomen:

  1. lepas kita buat pra pendaftaran...kena cipta akaun ke? atau cukup sekadar pra pendaftaran saja?

    ReplyDelete
  2. Sekarang kita hanya boleh buat pra pendaftaran dan tunggu maklum balas kan? Siapa tahu apa document kita perlu sediakan dulu tak?

    ReplyDelete
  3. Saya dah suh suami daftar, tp xdpt feed back kat email pun...

    ReplyDelete

Terima Kasih. Sila Datang Lagi.