E-MOHON | YAYASAN SULTAN IBRAHIM JOHOR

/
10 000 Comments
March 22, 2017
E-MOHON | YAYASAN SULTAN IBRAHIM JOHOR. Salam. Wah hari nih kecoh pasal Yayasan Sultan Johor. Uyul ternampak dekat Facebook Viral Johor tadi. Haaa cepat cepat Uyul apply. Yelaaa nak ke Galleria Johor Bahru memang tak sempat lahh.

Korang nak mohon jugak Rumah Impian Sultan Johor nih? Yang pasti rakyat Johor berIC 01 sahaja boleh mohon. Klik Yayasan Sultan Ibrahim Johor untuk pra permohonan.


Semoga murah rezeki Uyul aminnn.


YOU MAY ALSO LIKE:

10 comments:

  1. ouh...rakyat johor je ke boleh apply ni?

    ReplyDelete
  2. lepas kita buat pra pendaftaran...kena cipta akaun ke? atau cukup sekadar pra pendaftaran saja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti akan diberitahu melalui email.

      Delete
  3. harap ada maklum balas dr yg berkuasa

    ReplyDelete
  4. Sekarang kita hanya boleh buat pra pendaftaran dan tunggu maklum balas kan? Siapa tahu apa document kita perlu sediakan dulu tak?

    ReplyDelete
  5. Saya dah suh suami daftar, tp xdpt feed back kat email pun...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>