BLOG MIALIANA.COM DAH 10 TAHUN | TAHNIAH KAK MIA

BLOG MIALIANA.COM DAH 10 TAHUN | TAHNIAH KAK MIA. Salam. Alhamdullillah. Tahniahhhh Kak Mia!!! 10 tahun dalam dunia blogging. Bukan mudah untuk Kak Mia sampai ke tahap ini kan? Nah lagu khas untuk Kak Mia.


Apa? Korang tak kenal Mialiana? Uyul kenal rapat dengan Kak Mia tuh tak lah. Tapi pernah join segmen Kak Mia pada tahun 2014. Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com. Dan mula rapat dengan Kak Mia bila Kak Mia join #TeamBloggerJohor.

Korang tak kenal Mialiana.com? Ish ish ishhh. Dah dah, klik gambar kat bawah nih, lepas tuh korang skodeng blog Kak Mia. Banyak ilmu blogging boleh sedut dari beliau. Power gila Kak Mia nih. Uyul pun banyak belajar pasal blog dengan Kak Mia.


Dikesempatan ini, Uyul nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Kak Mia sebab selalu bagi support kat Uyul dan tak putus putus jawab soalan Uyul berkenaan blog. Maklumlahhh dah lama tinggal dunia blog. Banyak benda nak kena catch up. 

Yang Uyul ingat, Uyul pernah tanya Kak Mia masa kita lunchdate dengan Blogger Johor, "Uyul masih tak terlambat ke Kak Mia untuk mula blogging semula?" Dan sejak itu Kak Mia keep support Uyul. Kak Mia rajin komen blog Uyul. Kak Mia dah otai pun tapi tak sombong dengan Uyul yang baru nak bertatih nih. Paling terharu bila Kak Mia support Uyul sampai Uyul dapat pulang ke Malaysia macam dalam entry Ranking Alexa Blog Uyul | Yayyy Dah Masuk Malaysia. Terima kasih Kak Mia.

Uyul doakan Kak Mia dimurahkan rezeki yang melimpah ruahhh dan dipermudahkan segala urusan Kak Mia dunia dan akhirat. Sayang Kak Mia Lillahitaala.


CONVERSATION

13 000, 000 Pengkomen:

Terima Kasih. Sila Datang Lagi.