AFFILIATE LAZADA MALAYSIA | PERTAMA KALI UYUL REGISTER

AFFILIATE LAZADA MALAYSIA | PERTAMA KALI UYUL REGISTER. Salam. Uyul baru pertama kali daftar Affiliate Program dari Lazada Malaysia. Korang yang belum daftar tuh boleh daftar dekat Program Affiliate Lazada Malaysia.




Dah ramai dah Blogger yang join. Uyul je antara yang lambat. Hehehehe tapi takpe, kalau ada rezeki tak ke mana kan? Biar lambat asal dapat orang cakap. Uyul tahu pasal Affiliate Lazada Malaysia nih pun daripada Blogger Kisah Si Dairy.

Apa yang penting, korang kena rajinlah. Tak ada benda yang percuma dan senang senang je kita akan dapat. Sejak Uyul berkecimpung semula dalam dunia blogging nih, memang Uyul mencari peluang untuk tambah pendapatan. 

Yang bestnya korang daftar percuma je tahu. Selain dapat komisen setiap transaksi, Lazada Malaysia sendiri sediakan banner untuk tepek dekat blog korang. Tak payah susah susah nak design. Haaa, memang rugi lahh kalau tak rebut peluang. Uyul nih sekarang lebih suka shopping dekat Lazada. Website Lazada yang mesra pengguna tuh buat Uyul tiap hari nak bukak sambil window shopping dulu. Hehehe.

Korang yang nak join tuh, jangan segan silu. Pergi lekas ke Website Program Affiliate Lazada Malaysia sekarang!



CONVERSATION

6 000, 000 Pengkomen:

  1. Dah register boleh letak banner kat blog,,yuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jyeahhh betul tuuuu kakk. baru bolehh letak banner lazada. baru bersemangat nak shopping.

      Delete
  2. hehehe....dari akak ea...ok..lepas ni ingat pesanan akak ye..mana tau uyul lagi maju masyuk dari akak
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete

Terima Kasih. Sila Datang Lagi.