FOREVER ALOE VERA - MENYAHTOKSIK USUS DENGAN MUDAH DAN BERKESAN

/
5 000 Comments
February 11, 2017
FOREVER ALOE VERA - MENYAHTOKSIK USUS DENGAN MUDAH DAN BERKESAN. Salam | Hai semua, selamat pagi. Dah sarapan belum? Pagi nih Uyul rasa lega sikit sebab makanan berat yang Uyul makan malam tadi dah pun dihadam dengan baik sekali. Apa Uyul makan malam tadi ye? Taraaaa. Lamb Chop, Hutan Bandar Bistro, Johor Bahru. Encik Merah bawak makan kat sini since Uyul cakap nak makan Lamb Chop. 

Apa sebenarnya yang membuatkan makanan yang Uyul makan mudah dihadam ye? Korang mesti tertanya tanya kan? Sebenarnya Uyul ada mengambil satu produk untuk membaiki sistem pencernaan usus Uyul. Korang pernah dengar tak produk Forever Aloe Vera Gel? Ya, Uyul consume Aloe Vera Gel nih sejak seminggu yang lalu.





Aloe Vera atau lidah buaya adalah sejenis pokok berdaun runcing. Dalam bahasa saintifiknya adalah Liliaceae. Kalau korang nak tahu, hampir 100% pokok lidah buaya mengandungi air. Bahagian dalam pelepahnya dipenuhi isi berbentuk gel yang mempunyai banyak kegunaan dan khasiat untuk kesihatan bahkan kecantikan. Aloe Vera banyak digunakan dalam produk kecantikan. Ia mempunyai sifat antivirus dan anti-bakteria, dan berkeupayaan untuk membantu merawat penyakit terutama sekali sembelit.




Sebenarnya, bahan yang terkandung dalam Aloe Vera bertindak membantu untuk mengurangkan simptom alahan dan masalah penghadaman yang tidak lancar. Ya, sebab itu lah, makanan yang Uyul makan malam tadi mudah terhadam, dan pagi ini Uyul terus ke toilet untuk membuang. Hamekkk kau 3 kali dah membuangg nih. 

  30 KHASIAT ALOE VERA YANG SEMUA ORANG TAK TAHU  
 Memperbaiki sel barah.
 Mengawal dan merawat gout.
 Menghalang penyakit "Kidney Stone"
 Memudahkan penyingkiran kefien daripada kopi dan teh.
 Menghalang penyakit ulser dan penyakit sistem penghadaman.
 Memberi keseimbangan asid/alkali dalam badan.
 Mengurangkan tekanan darah tinggi.
 Menambahkan mineral, vitamin, enzim dan nutrien dalam badan.
 Menghentikan kanser usus.
 Sebagai pelincir untuk sistem perkumuhan yang lebih baik.

 Meneutralkan kadar gula dalam darah.
 Memelihara buah pinggang.
 Menguatkan ketahanan badan (sistem imunisasi).
 Mengawal gastrik.
 Memperbaiki sel kulit yang rosak dan sekaligus menghasilkan kulit/wajah yang lebih cantik.
 Membaikpulih sistem peranakan.
 Menaikkan seri wajah.
 Mengawal keseimbangan hormon.
 Masalah kencing tidak terkawal.
 Masalah haid tidak teratur, sakit semasa haid, keputihan.

 Menyembuhkan luka selepas bersalin.
 Merapatkan/menguatkan otot faraj.
 Masalah sukar hamil.
 Membuang toksin dalam badan.
 Membantu masalah keletihan setelah menopause.
 Menurunkan perut buncit.
 Menurunkan berat badan.
 Merendahkan kadar kolestrol.
 Mengekalkan vitamin semulajadi.
 Menghilangkan buasir.
  BAGAIMANA ALOE VERA GEL BERFUNGSI?  

Aloe Vera Gel mempunyai kuasa penembusan yang kuat. Ianya boleh meresap ke dalam dinding usus kita dan membersihkan kotoran yang terlekat pada dinding usus. Maknanya, kalau korang nak tahu, dinding dinding usus kita tuh penuh dengan kerak kerak yang perlu dirawat.



  TESTIMONI PENGGUNA  

Hari tuh Uyul ada interview pengguna Aloe Vera Gel. Dipersilakan tengok Video ni kalau korang tak percaya yang produk Aloe Vera dah dapat tempat dihati pengguna. Sedikit informasi, nama pakcik nih Tumiran, berusia 56 tahun dan dah consume Aloe Vera selama 2 bulan.


  CARA PENGAMBILAN ALOE VERA GEL  
Kalau macam Uyul, Uyul memang akan amik pagi dan malam. Pagi sebelum sarapan sebanyak 50ml lebih kurang 2 sudu. Uyul akan campurkan dengan air mineral sejuk dan minum terus. Tak letak madu. Rasa dia masam masam sikit. Tapi lama lama rasa dia tak terlalu masam pun. Lali jadinya weyh. Sedap gila. Tapi effect dia lepas minum Aloe Vera Gel nih, Subhanallah, mesti masuk toilet dua tiga kali weyh. Nih tengok Lamb Chop yang Uyul makan malam tadi. Dah selamat terlumat kau. Hahahaha. Dah tak perlu risau makan macam orang tak cukup usus. Bedal je, esok minum Aloe Vera Gel, kompon usus bersih.


  TANDA PENYAKIT MELALUI RASA ALOE VERA GEL  
MASAM

Usus kita kotor dan banyak toksin di dinding usus. Makin kuat masam lagi banyak toksin sebenarnya.

PAYAU
Masalah pada buah pinggang kita. Digalakkan untuk mengambil Aloe Vera Nectar.

PAHIT
Hati dah mula malas bekerja untuk mengeluarkan enzim pencernaan.
Jantung sudah mula mengalami masalah.

MASIN
Hempedu sudah mula bermasalah untuk menapis minyak yang kita makan.

TAWAR
Badan yang sihat hanya akan rasa TAWAR macam minum air masak.

  DAPATKAN ALOE VERA GEL SEKARANG  

INSTAGRAM : @syera_sabarudin
CONTACT: +6017 503 4579



YOU MAY ALSO LIKE:

5 comments:

  1. produk ni macam detox lah kan kak uyul?

    ReplyDelete
  2. Aah Neeza. Betul tuh, best gilaaa tauu.

    ReplyDelete
  3. ramai yang dah cuba aloe vera ni..ada pelbagai rasa leh kesan penyakit tu eh..bagus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, betul tu kak. Uyul dah cuba, berkesan jugak.

      Delete
  4. macam best jer dah lama akak dengar benda ni.. tp tak tercuba2 lagi

    ReplyDelete

Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.