BELI KERETA ATAS TALIAN DI TOOKAR.MY

January 14, 2017

Assalamualaikum | Wow! Beli kereta semudah ABC? Uyul pun baru tahu nih. Maklumlah niat hati nak beli kereta. Tak perlu susah susah dah nak beli kereta sekarang nih kan. Duduk depan komputer pun dah boleh dapat sebijik kereta idaman.

Sempena Tahun Baru Cina, Tookar.my ada menawarkan ganjaran angpau RM1000 untuk setiap pembelian kereta atas talian. Memang seronoklah kepada sesiapa yang nak beli kereta tahun nih. Ada lagi seronok, dengar cerita siap boleh dapat rebat tunai dan baucer diskaun lagi.




KENAPA BELI MELALUI TOOKAR.MY?


Antara kelebihan kalau beli kereta dari Tookar.my nih, of course lah dapat banyak diskaun. Dealers yang incaj pun sudah tentu authorised dealers. So takkan mudah mudah korang kena tipu. Cepat dan mudah pulak tuh. Cuma duduk depan PC, dan beli.




CARA UNTUK MENEMPAH



Korang pergi je website Tookar.my. Lepas tuh pilih kereta dari brand apa korang nak. Kalau Uyul, of course lah nak beli Honda City, so Uyul akan pilih Honda. Pilihlah spec mana yang korang nak. Sampai lah ke proses untuk booking kereta tersebut. Haaaa yang bestnya, FREE Booking okay!




TESTIMONI DARIPADA PEMBELI




TAWARAN SEMPENA TAHUN BARU CINA

Macam Uyul cakap awal awal tadi, Tookar.my menawarkan ganjaran angpau sehingga RM1000 untuk setiap tempahan sepanjang perayaan Tahun Baru Cina sehingga 31 Januari 2017. Caranya mudah sahaja, korang hanya perlu mendaftar di www.tookar.my dan gunakan KOD PROMOSI seperti tertera dibawah.

SL1EPC2

So apa lagi? Yang mana nak beli kereta tuh, jom beli kereta dari Tookar.my.
Jangan ketinggalan dengan promosi yang ditawarkan.

You Might Also Like

3 000, 000 Pengkomen

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>