31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER | DAY 4 - APA YANG ADA DALAM BEG?

January 04, 2017


DAY 4 | APA ADA DALAM BEG? Hai hai hai. So 31 Days Challenge Bby JDT Blogger dah masuk hari ke 4. Topik hari nih apa barang yang ada dalam beg seketul Uyul? Taraaaa-- 

Uyul memang bawak beg sandang pergi office. So here, ada powerbank, ada beg makeup, ada casing cermin mata dan mouse. Hahaha. Selalunya akan ada laptop jugak. Tapi hari nih tak bawak laptop. Malas. Mouse tu memang kena bawak sebab kalau nak design lebih suka pakai mouse wireless Uyul nih. Beg makeup WAJIB bawak hari hari. Hahaha. Kot kot nak makeup ke kan. Powerbank tuh patut masuk dalam handbag tapi berat lah pulak. Bedal lah masuk dalam beg sandang.


Bahagian depan beg sandang ada external hardisk, usb cable, ada cop company, siap ada sachet Milagro Coffee. Haaa jangan tak tahu tepi tuh putih putih tuh Deodorant lagi kau. Hahahahaha. Cop tuh memang bawak ke hulu ke hilir. Senang kalau ada nak postage barang kat customer, tak usah nak tulis banyak kali. Wakakaka. External hardisk tuh WAJIB ada. Kang nak mendesign, matilaaanak segala bagai file ada dalam tuh. 


Haaa nih pulak dalam handbag Uyul. Ada purse dan juga losyen. Purse gold tuh baru beli masa jalan jalan kat Kedah. Before this pakai purse purple. Dah buruk sangat dah tuh, tuh pasal tukar baru. Hahahaha. Losyen tuh pulak losyen Vaseline. Tah sejak jadi gegirl sikit nih, baru pandai pakai losyen.



Haaa yang nih pulak beg makeup Uyul. Serabai je kan kalau tengok. Hahaha. Beg makeup nih baru beli kat Lazada. Rasa macam tak muat dah. Nak kena tukar baru nih. Wakakaka. Nanti Uyul cerita lebih detail pasal barang makeup dalam entry lain ye.

Okay, itu je lah untuk kali ini. Nanti kita cerita panjang lagi. 


****************************** 
Hye korang, jomlah follow IG UyulIG Shop Uyul dan IG Portfolio Uyul.
Jangan lupa LIKE Fanpage Redzney Creative Network.
Rajin rajin lah SUBSCRIBE Youtube Channel Uyul
******************************




#jdtblogger #teambloggerjohor #31dayschallengebyjdtblogger

You Might Also Like

0 000, 000 Pengkomen

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>