31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER | DAY 11 - PENGALAMAN BERCINTA

January 11, 2017

DAY 11 | PENGALAMAN BERCINTA. Ayoyoyooo! Alaaa kenapa kena ada tajuk nih dalam 31 Days Challenge By JDT Blogger nih? Untuk orang orang yang single macam kita nih, alahai. Sedih pulak nak cerita pengalaman bercinta. Should be pengalaman bercinta tak jadi nih tajuknya nih hahahah.

Sebenarnya banyak jer cerita cerita cinta Uyul dalam blog nih, tapi Uyul dah draftkan. Menyampah lak orang baca kan? Tapi tak apa, Uyul cerita lah sikit ye. Hehehe. Korang jangan menyampah pakej termuntah muntahh pulak baca entry Uyul nih. Hahaha.

So, My Best Ex Boyfriend, Ahmad Faizi Redza Bin Rosli. What is the best about him? Entah, banyak je nak cerita. Tapi Uyul macam tertiba tak nak kenang kembali kisah kisah kami. Sebab kenapa kami putus? Entah. Mungkin salahnya banyak dekat Uyul lah. The main point is Uyul kalau bercinta, bercinta sungguh sungguh. Tuh laaaa agaknya sampai ke sudah tak kahwin kahwin. 


Nah belanja Video masa dia Konvo bulan 11.

Eh tertiba entry nih jadi entry sedih pulakkk haii. Actually, bohonglahh kalau Uyul cakap Uyul dah move on 100%. Hati nih masih sayang, masih cinta kot weyh. Bayangkanlah dari 2015 clash, sampai sekarang masih tak sedar diri tuh, masih tak boleh move on. Awal awal dulu lagi teruk meroyan. Macam orang mati laki. Tapi slowly, takde dah gitu. Dah tak meroyan pun. Cuma ada masa kita akan rasa sedih, rasa rindu dan paling sadis rasa sunyi weyh. 

Yes, kami masih berhubung lagi. Itu pun hal hal busines. Kalau korang nak tahu, Redzney Creative Network tuh Uyul wujudkan kerana dia. Redzney tuh gabungan nama kami. Redza dan Waney. Actually nama Redzney tuh wujud dari sebelum kami clash lagi pun. Sebab masa zaman bercinta memang dah pernah berangan nak ada company sendiri. Hehehe. Tak sangka pulak sekarang, Redzney Creative Network dah pun ditubuhkan. Dan dah berdaftar dengan SSM lagi. Bulan January tahun nih genap lahh setahun. Sempena birthday kitorang, memang sengaja singup 7 January. Uniknya Uyul dengan dia, itu lahh. Kongsi nama ayah yang sama, kongsi birthday yang sama. Hmm. Tapi dah tak unik lah sebab dah clash kan. Hahahaha.

Kat bawah nih antara contoh design dia. Power bab design dia nih. Uyul belajar design pun sebenarnya dari dia jugak. Dulu selalu tengok dia design untuk event fakulti. Itu yang Uyul pandai design apa semua. 

A photo posted by Web & Graphic Designer | 📷 (@redzneycreativemy) on



Dah lahh tak mau cerita pepanjang.
Sedih tau tak. "HAHA" Uyul nih bukan haha yang happy.
Haha cover nak menangis. T__T

****************************** 
Hye korang, jomlah follow IG Uyul & IG Shop Uyul
Jangan lupa LIKE Fanpage Redzney Creative Network.
Rajin rajin lah SUBSCRIBE Youtube Channel Uyul
******************************


#jdtblogger #teambloggerjohor #31dayschallengebyjdtblogger

You Might Also Like

1 000, 000 Pengkomen

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>