31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER | DAY 10 - BUJANG ATAU BERKAHWIN?

January 10, 2017

DAY 10 | BUJANG ATAU BERKAHWIN? Hai semua, dah masuk hari ke 10 untuk 31 Days Challenge By JDT Blogger. Topik hari nih bujang atau berkahwin. Confirmlah BUJANG lagi. Uyul kan forever seventeen. Haahahaha.

Uyul masih lagi single dan masih mencari lagi calon suami terchenta. Wakakaka. Well actually Uyul dah masuk dua tahun single. Before nih pernah bercinta tapi yelaaa Uyul kan Geng Jaga Jodoh Orang. Hahahhahaha. HASHTAG sikit, #GengJagaJodohOrang. Heeee. Adakah Uyul serik bercinta? Tak laaa takde lah sampai serik bercinta. Hati masih open lagi nak bercinta. Cuma kadang kadang ada lah perasaan macam takut jugak. Tak mau lah jadi penjaga jodoh orang. 

Uyul nih kalau bercinta, bercinta bersungguh sungguh dan kalau boleh nak sampai kahwin. Tapi dah tak ada jodoh kan? Nak wat lagu mana. Hahaha. Cuma lepas nih kalau ditakdirkan bercinta lagi, Uyul tak mahu lah bercinta lama lama. Sebulan dua kenal hati budi, kenal keluarga dia, zapppp terus nak ajak nikah. Hahahaha EXPRESS!

Tapi buat masa nih, memandangkan masih ada 3 tahun before 30, Uyul plan nak kukuhkan dulu ekonomi. Nak ada kereta sendiri dulu. Dan paling penting, kerjaya nak kukuhkan dulu weyhh. Mana boleh terus kahwin berangan dapat lelaki kaya acah acah lepas kahwin duduk rumah goyang kaki. Zaman Pak Jib nih, jangan berangan lebih lebih walaupun berangan itu PERCUMA. Hahahahaha.

Dah dah, meh Uyul belanja muka sememeh Uyul. Wakakaka.





****************************** 
Hye korang, jomlah follow IG UyulIG Shop Uyul dan IG Portfolio Uyul.
Jangan lupa LIKE Fanpage Redzney Creative Network.
Rajin rajin lah SUBSCRIBE Youtube Channel Uyul
******************************





#jdtblogger #teambloggerjohor #31dayschallengebyjdtblogger

You Might Also Like

0 000, 000 Pengkomen

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>