VLOG 1 - INTRODUCTION | #Projek2017 #VlogRetis #Broframestone

Assalamualaikum.

Ada nampak Broframestone post dekat Fb nak cari Blogger untuk #projek2017 #blogretis. Task dia senang je, upload video setiap hari selama satu minit. Topik dia tak kisahlah apa pun. So, ini video pertama seketul Uyul, orang cakap macam pengenalan lah gituu. By the way, please sorry my awkward video, ada rasa macam gegor gegor sikit suara tuh. Konon konon cuak lahh padahal dah biasa buat video kat Instagram. Hahaha. Nampak sangat banyak lagi kena belajar. Auchh.




Add Facebook: Nurulsyazwani Rosli
Subscribe Youtube: Uyul Rosli
Follow Twitter: @UyulRosli
Follow Instagram: @uyulrosli / @byuyulrosli

Please drop link blog korang dekat ruangan Komen.
Thank you, gais!

2 comments:

  1. Hi Uyul..Salam perkenalan..membalas kunjungan..Gud luck moga terpilih untuk #projek2017 #blogretis..akak dah subscribe youtube uyul, folo ig & twitter uyul... ;)

    ReplyDelete
  2. Hi kak uyul

    robiahtul.blogspot.com

    ReplyDelete

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.</p>

Powered by Blogger.