FAMILY? FRIENDS? or BOYFRIEND/GIRLFRIEND?

salam uols, 

amacam tajuk entry terbaru?? oke ta?? anyway... before aku menceceh panjang lebar lagi, aku nk mntak sorry dulu.. haa la, mana la tau an aku ade wat uols terasa ati ker.. lets talk talky bebs..

oke2, skang nih uols pham xmksud aku ape? "FAMILY? FRIENDS? or BOYFRIEND?" atau dalam malaynya "KELUARGA? KAWAN? atau KEKASIH" *alias 3K!!

FAMILY
hmm, sape ade family?? angkat tangan skang.. *of cossshh la semua ade an? family is the most important person in ur life rite? aku ta teka, tapi aku yakin keluarga memang org penting dlm idup korang.. beruntung kepada sesiapa yang masih ade keluarga.. bersyukurlah... kepada yang tiada keluarga, samaada dibuang keluarga atau mmg ditakdirkan sebatang kara sejak kecil, xperlu sedih2.. masih ade yg syg.. sape??? kawan la cik adik manis.. tipu kalu korang xde kawan..

FRIENDS
kawan?? kawan jugak orang terpenting dalam idup korang an?? tipu la kalu korg xde kwn.. siap xley idup tanpa kawan lagi.. alamak aihhh.. ye, aku tau.. kawan selalu tolong korang.. kalu korang ade masalah terutama kepada yang duk jauh dari family especially yg duk kolej tuh, kawan la tempat korang rujuk an?? sape lagi la korang nk susahkan kalu bukan kawan ko an? tats y kawan jugak yang paling penting dalam idup korang..kan2??

BOYFRIEND/GIRLFRIEND?
wait!! nak tanya..sape xde bf/gf? ahahaha..konpom la ade an?? aku ade tak agak2 korang??? kalu korang tgok kt sini, aku macam ade bf an?? alamak aih..korg2, jgn terpedaya.. aku da clash da la nan dy.. huwaarrgghhhh..jap2, nak nages sat.. *heeepppp!! jgn nages uyul!! buruk muka.. ahahaha... korg pernah ta dahulukan bf/gf korg dalam setiap perkara?? aku ase, korg nih msti syg fmily lebih an?? msti korang pilih fmily or kwn dulu an? yela, sape la bf/gf korang an? ahahaa..aku agaklaa.. sbb kbanyakan orang yg aku jmpa, smua nya pilih family or kwn dorg... mana ta nye.. cer korang dgr ape dorang ckp kalu terpksa buat keputusan.. "MAK I XBAGI LA U, KITE JUMPA NEXT WEEK LA.. xpun mcm nih "AYAH I DA BALIK, KITE MSG K.. U LETAK FON DULU..." hahaaha.. kalu nan kawan lak.. "MALAM NIH I XLEY JUMPA U, I ADE FUNCTION NAN KWN2 I.." xpun mcm nih... "U, MALAM NIH U TDO AWAL K, I XDPT TEMAN U. MEMBER I BUAT PARTY KAT PANTAI CINTA BERAHI. U TDO DULU, JGN TGGU I K...." walauweyh.. bagus, terbaik la uols.. korang mang TERBAIK!!! untunglaa uols nih.. sejuk perut mak korang ngandungkan korg..


p/s : SELAMAT TINGGAL CINTA



1 comment:

DISCLAIMER: Comments are welcomed. However, noted that, tasteless and insulting comments may be deleted. Any personal remarks and attacks may be deleted. The same holds true for off-topic comment. Any comments that reek of link spam or marketing messages will be deleted.

I am not responsible for the content in comments other than those made by me, or in blogs, or other online content that I may link to.

Powered by Blogger.